Issandwiches er dejligt at have i fryseren til de varme dage. Denne opskrift kræver ikke en ismaskine og bundene skal ikke bages, så de er virkelig nemme og alle kan være med.

Issandwiches som laves uden ismaskine og de er samtidig også no bake, fordi det er rice krispies og chokolade rundt om. De er så nemme pg lækre. Min kæreste er i gang med sin 3. issandwich imens jeg skriver dette indlæg – så de er godkendt!

Prøv også disse lækre issandwiches med oreo, vaniljeis og mørk chokolade. De er så gode og nem lille hapser.

Tips til disse issandwiches

Du kan bruge mørk eller hvid chokolade i stedet for lys chokolade.

Du kan tilføje anden smag til isen end vanilje eller du kan vælge at lave din egen opskrift på is eller købe is for at gøre det ekstra nemt. Hvis du vælger at købe isen, så skal du lade isen blive blød og komme den anden bund ovenpå og så kræver den kun 2-3 timer i fryseren for at sætte sig i stedet for 8.

Issandwiches Uden Ismaskine - Hjemmmelavede Issandwiches

Vil du hellere se mig lave dem på video, som viser alt trin for trin?

Så kan du finde videoen på min danske youtube kanal lige HER

Issandwiches Uden Ismaskine - Hjemmmelavede Issandwiches
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Issandwiches Uden Ismaskine - Hjemmmelavede Issandwiches

Nemme issandwiches, hvor bundene ikke skal bages og isen ikke kræver ismaskine. 
Ret Dessert, Issandwiches
Keyword Is, Mars
Forb. tid 30 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 15 stk

Ingredienser

Isen

Sådan gør du

 • Smelt de 500 gram chokolade og marsbarer over vandbad. Massen bliver lidt fast, fordi marsbarerne ikke er ren chokolade (se evt min video for konsistens).
 • Tag skålen af varmen og rør/ælt rice krispies i. Jeg brugte blot mine hænder, dog med handsker.
 • For at gøre det lidt nemmere, så tog jeg til sidst massen ud på bordet og æltede det sammen der. 
 • Ælt indtil chokoladen er godt blandet sammen med rice krispies.
 • Kom bagepapir i en brownieform og fordel halvdelen af massen i formen - helt ud til kanterne. Hvis du har 2 brownieforme af samme størrelse, så gentager du dette i den anden. Hvis du kun har én form, så stil formen i fryseren i 10 minutter og du kan herefter tage firkanten af rice krispies og chokolade op. Beklæd så formen med bagepapir og gentag med resten af massen af rice krispies og chokolade.
 • Stil begge rice krispies firkanter i fryseren, lad den ene blive i formen.
 • Nu skal vi i gang med isen! Pisk fløde stift og tilføj så kondenseret mælk og vanilje. Rør indtil du har en lækker ismasse.
 • Tag de to firkanter ud af fryseren. Hæld isen over den firkant, som stadig er i formen. Tag den anden firkant og placer ovenpå (med den glatte side op ad). Stil hele formen i fryseren i mindst 8 timer eller indtil isen har sat sig helt.
 • Når isen har sat sig, så kan du tage den kæmpe issandwich ud af formen og med en skarp kniv (pas på fingrene!) skære 15 lækre barer uden af den.
 • De er nu klar til servering eller de kan pakkes ind enkeltvis i bagepapir og opbevares i fryseren.
 • Velbekomme.

Noter

Disse issandwiches kan holdes sig et par måneder i fryseren. 
Du kan bruge mørk eller hvid chokolade i stedet for lys chokolade.

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Issandwiches Uden Ismaskine - Hjemmmelavede Issandwiches