Nem og lækker hummuscreme med feta og sprøde urtebrød til. Denne dip eller creme tager ingen tid at lave og er den perfekt forret eller snack til gæster eller bare når der skal hygges med noget lækkert og nemt.

Jeg elsker hummus, jeg elsker dip, jeg elsker feta og så elsker jeg generelt bare brød og hummus sammen. Så hvorfor ikke lave en hummus dip med feta i og brød til og det smager jo så skønt!

Jeg serverede DISSE brød til. Som er sprøde urtebrød.

Denne hummuscreme kan også serveres i f.eks. sandwiches eller tortillaruller med salat. Det er også en skøn dip til tapasbordet, sammen med en masse andre lækkerier.

Tips til hummuscreme

Du kan tilføje andre krydderier i.

En tsk tahin vil også være godt i.

I stedet for feta, så kan du anvende f.eks. neutral flødeost eller creme fraiche 18%.

Hummuscreme Med Feta - Lækker Dip Til Brød Og Grøntsager Hummuscreme Med Feta - Lækker Dip Til Brød Og Grøntsager

Hummuscreme Med Feta - Lækker Dip Til Brød Og Grøntsager
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Hummuscreme Med Feta - Lækker Dip Til Brød Og Grøntsager

En virkelig skøn dip! Jeg elsker hummuscreme. Perfekt til f.eks. dette krydderbrød.
Ret Creme, Dip, Hummus
Keyword Hummuscreme
Forb. tid 10 minutter
Samlet tid 10 minutter
Antal 6 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienser i en foodprocessor og kør, indtil du har en lækker dip.
  • Smag den til før den serveres.
  • Server den med grøntsagsstave og brød (f.eks. disse snacks).
  • Velbekomme.

Noter

I stedet for feta, så kan du også bruge flødeost neutral.
Dippen er også vild lækker i sandwiches.

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Hummuscreme Med Feta - Lækker Dip Til Brød Og Grøntsager Hummuscreme Med Feta - Lækker Dip Til Brød Og Grøntsager