Jeg elsker denne nudelsalat! Ja, jeg elsker egentlig nudler, men denne her nudelsalat er jeg ekstra vild med! Den går så godt sammen med den hjemmelavet dressing af peanut butter og karry. Jeg laver nogle gange denne ret til aftensmad og så er der til madpakken dagen efter.

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Denne nudelsalat smager frisk og skønt. Agurkerne går så godt sammen med citronsaften og soyaen og de andre grøntsager passer godt til nudlerne og sammen går det hele perfekt til den lækre dressing, chiliolien og de saltede peanuts.

Du kan også finde andre lækre opskrifter med nudler på min blog lige HER.

Frisk Og Lækker Nudelsalat Med En Dressing Af Peanutbutter Og Karry Frisk Og Lækker Nudelsalat Med En Dressing Af Peanutbutter Og Karry

Frisk Og Lækker Nudelsalat Med En Dressing Af Peanutbutter Og Karry
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 4 stemmer

Frisk Og Lækker Nudelsalat Med En Dressing Af Peanutbutter Og Karry

En virkelig skøn nudelsalat, som nydes kold med en lækker peanut butter og karry dressing til. De saltede peanuts på toppen gør den ekstra god. Den er også toppet med min hjemmelavet chiliolie. Den opskrift finder du HER. Der er opskrifter på 2 forskellige olier ud fra 1 portion chili. Jeg brugte den olie med resterne af de hakkede chilier til denne. 
Ret Aftensmad, Frokost, Kartoffelsalat
Keyword Nudelsalat
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 25 minutter
Antal 4 Personer

Ingredienser

Dressing

Sådan gør du

  • Kog nudlerne efter pakkens anvisning og skyl dem herefter under koldt vand, indtil helt afkølede.
  • Brug en skræller til at lave tynde strimler af agurken, men skær ikke helt ind til midten, da den indeholder for meget vand.
  • Gør det samme med gulerødderne.
  • Skær spidskålen i tynde strimler.
  • Kom grøntsager og nudler i en skål og rør med citron, soya og olie.
  • Rør peanut butter med creme fraiche og karry og smag til med salt og peber. 
  • Nudelsalaten er nu klar til at blive serveret med dressingen oven på eller ved siden af. Drys toppen med peanuts, persille og et par tsk af chiliolien.
  • Velbekomme.

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge med lige her 🙂

Frisk Og Lækker Nudelsalat Med En Dressing Af Peanutbutter Og Karry Frisk Og Lækker Nudelsalat Med En Dressing Af Peanutbutter Og Karry