Virkelig lækre tortillas pizzaer med krydret bbq oksekød, ost og grønt. De smager fantastisk og med creme fraiche og persille på toppen, så er det en virkelig vinder til aftensmaden! Server med en lækker salat til.

Jeg elsker at bruge tortillas! De er billige og nemme at lave lækker mad med. Du kan finde mange andre opskrifter med tortillas lige HER. Der er blandt andet taquitos, enchilada bake, tortilla lasagne og meget andet.

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

De her tortilla pizzaer må I bare prøve! De hitter virkelig herhjemme. De er så hurtige at lave og de smager bare rigtig godt. Tortilla pizzaer kan jo laves med hvilket som helst fyld, men denne her kombination er så god!

Tortilla Pizzaer Med Taco BBQ Oksekød Og Ost Tortilla Pizzaer Med Taco BBQ Oksekød Og Ost

Tortilla Pizzaer Med Taco BBQ Oksekød Og Ost
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Tortilla Pizzaer Med Taco BBQ Oksekød Og Ost

Lækre tortilla pizzaer med taco BBQ oksekød, ost og grønt. Serveret med creme fraiche og persille. De smager så godt! Server dem evt med lidt salat til. 
Ret Pizza
Keyword Tortilla Pizza
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 6 minutter
Samlet tid 26 minutter
Antal 8 stks

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kom olie på en pande og steg oksekød med løg og tacokrydderi. 
  • Når kødet er færdigt så røres majs, peberfrugt og bbq sauce i. Tag panden af varmen. 
  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft. 
  • Fordel tortilla pandekagerne ud på nogle bageplader. Der er kun plads til to tortillas på min bageplade, så jeg brugte to bageplader og kunne ordne 4 i alt og herefter lave en ny omgang bagefter. De skal kun bage 6 minutter i ovnen, så hold nummer 2 bliver hurtigt færdige. 
  • Fordel halvdelen af kødsaucen ud på de 4 tortillas og drys så med halvdelen af cheddarosten. 
  • Bag dem i cirka 6 minutter i ovnen eller indtil gyldne i kanten. 
  • Gentag nu det hele en gang til med de sidste 4 tortillas.
  • De er nu klar til at blive serveret med creme fraiche og persille på toppen. 
  • Velbekomme. 

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge med lige her 🙂

Tortilla Pizzaer Med Taco BBQ Oksekød Og Ost

Tortilla Pizzaer Med Taco BBQ Oksekød Og Ost