Fantastisk lækre brødhapsere med flødeost og tomatsalat! De er så nemme at lave og de smager så fuglene synger! Server dem som snack, forret, tapas eller som tilbehør til aftensmaden. Der er til 6 personer, hvis det er den eneste snack eller forret der er, men hvis der serveres flere lækre små hapsere eller snacks, så er der selvfølgelig til flere personer.

Lidt bruschetta inspireret brød hapsere er altid en lækker sag at servere for gæster og venner. Jeg må nok indrømme, at min kæreste og jeg blot nød HELE denne her portion selv til frokost og det var så godt! Jeg har dog allerede disse lækre snacks på listen til næste gang vi skal have gæster.

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Andre lækre hapsere til tapasbordet eller til forret kunne være disse lækre hapsere med champignonsauce og bagt i ovnen.

De Bedste Brødhapsere Med Flødeost Og Tomatsalat De Bedste Brødhapsere Med Flødeost Og Tomatsalat De Bedste Brødhapsere Med Flødeost Og Tomatsalat

De Bedste Brødhapsere Med Flødeost Og Tomatsalat
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 4 stemmer

De Bedste Brødhapsere Med Flødeost Og Tomatsalat

Lækre brødhapsere med frisk tomatsalsa og flødeost. Det er skønne snacks, som ingen tid tager at lave.
Ret Snack
Keyword Brødhapser
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 20 minutter
Antal 6 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Bland tomater, rødløg, basilikum, olie og citronsaft i en skål og smag til med salt og peber. 
  • Rør flødeost med persille og smag til med salt og peber. 
  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Skær baguettes ud i 1-2 cm tykke skiver og kom dem på en bageplade.
  • Bag dem i cirka 5 minutter eller indtil gyldne og sprøde.
  • Du kan nu enten komme alt flødeosten op i en skål med salsaen ovenpå eller ved siden af, sætte en ske i og servere brød ved siden af og så kan man selv lave sin hapser. Eller du kan anrette ved at smøre alle brødskiver med flødeost blandingen og toppe med et par gode spiseskeer salsa.
  • Velbekomme.

Noter

Salsaen har godt af at trække en time eller 2 i køleskabet, men det er ikke et must. 
Flødeosten kan nemt laves dagen før. 

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge med lige her 🙂

De Bedste Brødhapsere Med Flødeost Og Tomatsalat De Bedste Brødhapsere Med Flødeost Og Tomatsalat