De aller bedste og blødeste gulerodsboller med solsikkekerner og squash! De er perfekte som gnaveboller, sandwichboller eller blot nydes lune med lidt smør på. De kan fryses og vil stadig være lige så lækre, når de tages op.

Hver gang jeg laver boller med denne her dej, så bliver de så bløde og lækre. Det er min yndlings dej! Så nem at arbejde med og frysevenlig. Når disse boller fryses, så er de lige så lækre, når de tages op igen. De holder sig også lækre bløde i madpakken. Vi bruger dem også til fødselsdagsmorgener, hvor vi vil nyde lidt hjemmebagt. De er så gode varme med et godt lag smør på og et koldt glas kakao til 🙂

Disse boller kan også tages op fra fryseren og kommes direkte i en pose og medbringes frosne på tur. De vil tø op efter et par timer og være så lækre! Hvem elsker ikke en god gulerodsbolle?

Jeg har desuden også lige oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

På bloggen har jeg opskrifter med den samme dej, hvor jeg laver: Lækkert madbrød, Big mac burger i fad, Nemme pizzaboller, Hvidløgsbrøds muffins, Nutellabrød, Chokoladeboller, Pizzamuffins , Curry wurst inspireret pølsehorn og meget mere 🙂

Tips til disse gulerodsboller:

Du kan sagtens nøjes me gulerødder i disse boller og blot komme dobbelt mængde i i stedet for squash.

De Bedste Bløde Gulerodsboller Med Squash Og Solsikkekerner De Bedste Bløde Gulerodsboller Med Squash Og Solsikkekerner
De Bedste Bløde Gulerodsboller Med Squash Og Solsikkekerner
Udskriv Pin Opskriften
4.77 fra 13 stemmer

De Bedste Bløde Gulerodsboller Med Squash Og Solsikkekerner

Lækre bløde boller med gulerødder, squash og solsikkekerner. 
Ret Bagværk
Keyword Gulerodsboller
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 18 minutter
Hævetid 1 time
Samlet tid 1 time 38 minutter
Antal 15 boller

Ingredienser

Sådan gør du

 • Kom gær i en skål i mindre stykker og hæld danskvandet i. Lad det hele stå i 5 minutter.
 • Kom nu salt, sukker, æg, squash, gulerødder, solsikkekerner og smør i og rør det godt sammen.
 • Kom alt melet i og rør nu dejen (jeg bruger en røremaskine), indtil den er klisteret og lækker.
 • Dæk skålen til og stil dejen til side for at hæve i en times tid.
 • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
 • Kom dejen ud på bordet med lidt mel og ælt det en smule.
 • Del dejen op i 15-18 stykker (de vil hæve en del i ovnen).
 • Form dejportionerne til lidt rustikke boller og placer dem fordelt på 2 bageplader med bagepapir.
 • Pensel dem med letpisket æg.
 • De skal nu bage i 16-18 minutter eller indtil flotte mørkgyldne.
 • De er nu klar til at blive serveret eller blive frosset ned til senere.
 • Velbekomme.
 Sociale medier:

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂

De Bedste Bløde Gulerodsboller Med Squash Og Solsikkekerner