Hjemmelavet bulgursalat smager altid herligt og denne opskrift er ingen undtagelse. Den er god i madpakken, som tilbehør eller som hovedret med lidt brød til.

Denne salat vil være lækker til f.eks. oksecuvette, som du finder opskriften på lige HER.

Denne bulgursalat kan nydes som den er, den kan nydes med brød til eller den kan nydes som tilbehør til f.eks. oksecuvette og måske en kold dressing, som tzatziki eller en varm sauce som whiskysauce?

Jeg elsker bulgursalat! Vi får det desværre ikke så tit, fordi jeg har så mange andre opskrifter, som der skal laves og afprøves. Jeg elsker generelt bare mad, så det er jo kun herligt at der er masser af opskrifter i mit hoved, som skal afprøves. Nu får I i hvert fald min opskrift på bulgursalat og så håber jeg, at I nyder den lige så meget som jeg.

Tips til bulgursalat

Du kan tilføjere flere, færre eller andre grøntsager til denne salat.

Feta i denne salat vil også smage skønt!

Skal salaten være ekstra lækker så kan du udover at tilføje feta og tilføje ristede pinjekerner.

Du kan også skifte bulgur ud med ris og så har du en skøn rissalat.

Bulgursalat - Hjemmelavet Bulgursalat Med Grøntsager Og Hvidløg

Feta i tern vil også være lækkert i denne bulgursalat

Bulgursalat - Hjemmelavet Bulgursalat Med Grøntsager Og Hvidløg
Udskriv Pin Opskriften
4 fra 1 stemme

Bulgursalat - Hjemmelavet Bulgursalat Med Grøntsager Og Hvidløg

Jeg elsker bulgursalat! Der er til 8 personer i denne opskrift, hvis salaten nydes som en salat med andet tilbehør. Skal den spises som det eneste, så er der til 4 personer. 
Ret Salat
Keyword Bulgursalat
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 25 minutter
Antal 8 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kog bulguren efter pakkens anvisning.
  • I mens den koger, så hakket persille, peberfrugt og rødløg og kommes i en skål.
  • Tag hvidløgene op ad olien og hak groft og kom i skålen sammen med grøntsagerne.
  • Når bulguren er færdig, så kommes det i en si og skylles under koldt vand, indtil afkølet og lad den dryppe af.
  • Kom bulguren i skålen til grøntsagerne og kom olie i og smag til med citron, salt og peber. 
  • Bulgursalaten er nu klar til servering. 
  • Velbekomme.
Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Bulgursalat - Hjemmelavet Bulgursalat Med Grøntsager Og Hvidløg Bulgursalat - Hjemmelavet Bulgursalat Med Grøntsager Og Hvidløg