Lækker Big Mac tortillalasagne. Tortillas i lag med burgerfyld og Big Mac sauce og selvfølgelig masser af cheddar. Et nemt familiemåltid, som specielt ungerne vil elske.

Julia… endnu en Big Mac opskrift? JA! Jeg elsker min opskrift på hjemmelavet BM sauce og når jeg først har en idé, så får jeg som regel mere end én idé senere hen. Så jeg har masser af idéer med Big Mac endnu, men jeg skal nok for dele mine idéer over længere tid, så I ikke får dem klods op ad hinanden 😉 Hvis du heller ikke kan få nok af Big Mac, så kan du finde alle mine opskrifter HER. Der er blandt andet en butterdejsstang med Big Mac, en kæmpe burger i fad, nachos og pitabrøds pizzaer.

Jeg har hvidkål i fyldet på denne tortillalsagne for at få lidt grønt i den og man kan slet ikke smage kålen. Det giver fylde uden at ødelægge smagen af Big Mac.

Tips til denne Big Mac tortillalasagne

Jeg serverer blot iceberg salat til denne tortillalasagne og hvis der er Big Mac sauce til overs, så kan det serveres til, men en lækker salat til ville heller ikke være dårlig.

Hvidkål kan også skiftes ud med spidskål eller undlades.

Denne tortillalasagne er faktisk frysevenlig. Den skal blot tø op og sættes i en kold ovn. Så skal ovnen tændes på 180 grader. Den skal herefter have 12-15 minutter, hvis det er et kvart stykke og nok 20 minutter, hvis det er hele tærten. Men test den med en kødnål for at se om den er varm i midten.

Big Mac Tortillalasagne - Nem Opskrift På Burger Tortillalasagne Big Mac Tortillalasagne - Nem Opskrift På Burger Tortillalasagne

Big Mac Tortillalasagne - Nem Opskrift På Burger Tortillalasagne
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 1 stemme

Big Mac Tortillalasagne - Nem Opskrift På Burger Tortillalasagne

Nem og lækker tortillalasagne, hvis man elsker Big Mac 😉
Ret Aftensmad, Burger
Keyword Big Mac, Burger, Tortillalasagne
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 35 minutter
Antal 6 personer

Ingredienser

Big Mac Sauce

Sådan gør du

 • Skær hvidkålen ud i tynder strimler.
 • Steg oksekødet og hvidkål med lidt olie, salt og peber. 
 • Bland alle ingredienser til Big Mac saucen og smag til med salt og peber.
 • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
 • Find en sprignform, som passer i pandekagernes diameter.
 • Smør en pandekage med Big Mac sauce og kom 1/5 af kødblandingen ovenpå.
 • Kom pandekagen i springformen og drys en lille smule af osten på og gentag dette med 4 pandekager mere. (Det meste af osten skal på toppen, så brug meget lidt i mellem hvert lag)
 • Den sidste pandekagen, som skal på toppen skal smøres med Big Mac sauce.
 • Bag nu tortillalasagnen i ovnen i 10 minutter.
 • Tag den ud og drys med resten af osten og sesamfrø.
 • Giv den cirka 10 minutter mere i ovnen.
 • Den er nu klar til servering.
 • Velbekomme. 
Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Big Mac Tortillalasagne - Nem Opskrift På Burger Tortillalasagne