Fantastisk kartoffelret med bagte peberfrugter og sesam. Skønt tilbehør til aftensmaden eller frokosten. Den kan nydes både varm som kold.

Jeg elsker bagte kartofler og prøver altid at finde nye retter med dem. Kartoffelsalat er specielt lækkert med bagte nye kartofler – har du prøvet det? Det smager herligt. Jeg elsker desuden også bagte peberfrugter… Det kan nok også ses her på bloggen.

Kartofler er skønt at arbejde med i køkkenet, fordi det ikke er dyre råvare og så kan man lave masser af fantastiske retter med dem. Jeg elsker specielt nye kartofler, men der er nu heller intet som en lækker stor bagt kartoffel med koldt smør og salt.

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Andre opskrifter med kartofler:

Kartofler er en herlig ting at lave mad med! Som barn var jeg ikke den største fan af kartofler (med mindre der var tale om pomfritter eller bagt kartoffelmos). I dag elsker jeg bagte kartofler store som små, kartoffelmos, kartoffelpandekager, ja bare retter med kartofler! Jeg har masser af retter med kartofler her på bloggen – dem finder I her. Der vil selvfølgelig også komme masser af retter i fremtiden med kartofler 😉

Bagte Kartofler Med Peberfrugt Og Sesam Bagte Kartofler Med Peberfrugt Og Sesam

Bagte Nye Kartofler Med Bagt Peberfrugt, Sesam Og Persille
Udskriv Pin Opskriften
4.50 fra 4 stemmer

Bagte Nye Kartofler Med Bagt Peberfrugt, Sesam Og Persille

En herlig sideret til aftensmaden og en ret som gæsterne vil elske. 
Ret Aftensmad, Tilbehør
Keyword Kartofler
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Samlet tid 1 time
Antal 6 personer

Ingredienser

Kartofler

Peberfrugter

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Skær kartoflerne i halve og kvarte alt efter deres størrelse.
  • Kom dem i en pose med lidt olie, salt og peber.
  • Ryst posen godt.
  • Kom dem på en bageplade med bagepapir og bag dem nu i ovnen i 35-40 minutter.
  • De sidste 10 minutter tilføjes sesam ovenpå.
  • Skær peberfrugterne i 1 cm tykke strimler og kom dem i en pose med olie, hvidløg og salt.
  • Kom dem på en bageplade og bag dem i ovnen sammen med kartoflerne. Peberfrugterne skal bage i 20-25 minutter eller indtil spidserne er lidt sorte og strimlerne er bløde.
  • Når kartofler og peberfrugter er færdige, så blandes de sammen og så er de klar til servering med persille på toppen.
  • Velbekomme.

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge med lige her 🙂

Bagte Kartofler Med Peberfrugt Og Sesam