Tunmousse er nemt og hurtigt at lave, og hvis man samtidig har noget lækkert hjemmebagt brød så er det en sikker vinder til frokostbordet. Jeg laver ikke tunmousse med fløde, husblas eller smør. Jeg kan bedre lide at servere det i en skål og nyde den friske smag af creme fraiche.

Hvis du er lige så vild med tun fra dåse som jeg, så kan du finde alle mine opskrifter lige HER. Der er alt fra tuna melt og butterdejsstang til en lækkre tunsalat og brødhapsere med tun.

Denne tunmousse er fantastisk med hjemmebagt brød til. Jeg har en skøn opskrift på brød, som ikke kræver at blive æltet. Den opskrift finder du lige HER.

Tunmousse er en af mine favoritter, når jeg har lyst til noget lækker uden det skal koste for meget. En sandwich med tunmousse og lidt salat er en af mine yndlings sandwiches! Tunmousse kan røres sammen på ingen tid og den behøver ikke trække og kan serveres med det samme.

Tips til denne tunmousse

Du kan nemt tilføje grøntsager og så får du en herlig tunsalat.

Tunmousse - Nem Hjemmelavet Tunmousse

Tunmousse - Nem Hjemmelavet Tunmousse
Udskriv Pin Opskriften
3.73 fra 11 stemmer

Tunmousse - Nem Hjemmelavet Tunmousse

Lækker tunmousse uden smør, fløde eller husblas. 
Ret Tunmousse
Køkken Amerikansk, Dansk
Keyword Tun
Forb. tid 10 minutter
Samlet tid 10 minutter
Antal 6 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Tryk olien ud af tunen.
  • Rør tun, creme fraiche og mayonnaise sammen.
  • Smag tunmoussen til med godt med salt og peber og lidt citronsaft.
  • Server tunmoussen med lidt karse på.
  • Velbekomme.

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Tunmousse - Nem Hjemmelavet Tunmousse

Tunmousse - Nem Hjemmelavet Tunmousse