Jeg elsker tomatsalat! Frisk og lækkert tilbehør til aftensmad eller ovenpå brød, som en form for bruschetta – det smager himmelsk.

En salat, som er nemt at lave og ingen tid tager at forberede. Jeg har skåret mine tomater i små tern, så jeg kunne servere den på brød. Skal salaten serveres som en salat til kød og andet godt, så kan du vælge at skære tomaterne i tynde skiver i stedet for.

Jeg har desuden også lige oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mangler du inspiration til andre salater, så kan jeg anbefale at tjekke min kategori salater ud. Den vil i løbet af tiden blive fyldt med flere og flere lækre opskrifter.

Tomatsalat Med Feta - Super Tilbehør Til Grillmaden Eller Ovenpå Brød Tomatsalat Med Feta - Super Tilbehør Til Grillmaden Eller Ovenpå Brød

Udskriv Pin Opskriften
5 fra 2 stemmer

Tomatsalat Med Feta - Super Tilbehør Til Grillmaden Eller Ovenpå Brød

Skøn og nem opskrift på tomatsalat med feta. 
Ret Salat, Tilbehør
Keyword Tomatsalat
Forb. tid 10 minutter
Samlet tid 10 minutter
Antal 6 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kom tomater, rødløg, persille, krydderi, olie og vand i en skål.
  • Rør det godt sammen og lad det hele trække i køleskabet i 1 times tid.
  • Vend nu forsigtigt fetaosten i
  • Tomatsalaten er nu klar til servering - prøv den på ristet brød... det smager helt vildt godt!
  • Velbekomme.

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂

Tomatsalat Med Feta - Super Tilbehør Til Grillmaden Eller Ovenpå Brød