Koldskål er den bedste sommerdessert! Denne her opskrift er min absolute favorit. Den er mikset sammen med 5 minutter og den smager forrygende. Denne her koldskål er en som alle elsker, selv dem der normalt ikke spiser koldskål! Min laves uden æg og indeholder fløde, som gør den så god.

Koldskål kan fåes i så mange varianter, men min favorit er virkelig denne her. Nogle laver det med æg og tykmælk, men det er ikke lige mig. Min mor har lavet koldskål siden jeg var barn på kærnemælk og fløde og uden æg og det er og bliver min favorit. Så det er den I får i dag.

Den kan nydes som dessert eller blot en lækker kold ret om eftermiddagen på en varm sommerdag. Den smager også fantastisk med bær i. Kom jordbær i og det smager himmelsk!

Hvis du elsker koldskål, så skal du virkelig også bare prøve min opskrift på jordbærkoldskål med havregrynsknas! Den havregrynsknas er også fantastisk ovenpå denne koldskål i stedet for kammerjunker – jeg kan også anbefale både kammerjunker og havregrynsknas!

Tips til denne koldskål

Jeg kan godt lide at tilføje lidt vanilje til min koldskål, men det kan selvfølgelig undlades.

Koldskål - Den Bedste Opskrift På Hjemmelavet Koldskål

Koldskål - Den Bedste Opskrift På Hjemmelavet Koldskål
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Koldskål - Den Bedste Opskrift På Hjemmelavet Koldskål

Hjemmelavet koldskål - min favorit opskrift!
Ret Dessert, Koldskål
Køkken Dansk
Keyword Fløde, Kærnemælk
Forb. tid 10 minutter
Samlet tid 10 minutter
Antal 6 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kom alt i en stor skål og rør det sammen, indtil sukkeret er opløst.
  • Smag koldskålen til om den mangler mere citronsaft.
  • Så er den klar til servering med kammerjunker eller med ristede havregryn.
  • Velbekomme. 

Noter

Jeg anbefaler virkelig at prøve opskriften på ristede havregryn fra denne opskrift

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Koldskål - Den Bedste Opskrift På Hjemmelavet Koldskål