Jeg elsker crunch wraps! Det der gør crunch wraps til “crunch” wraps er tortilla chips. Derfor synes jeg, at det var perfekt at lave dem nachos style! Med chips, ost, kylling, salsa og andet lækkert!

Jeg har før her på bloggen lavet crunch wraps med cremet kyllingefyld, som virkelig bare smager fantastisk!

Du laver det antal, som du skal bruge – men jeg lavede 6 stks med 450 gram kyllingebryst. Mængderne bestemmer du selv. Jeg har tilføjet en video længere nede i fremgangsmåden, så du kan se hvordan jeg laver dem og hvor meget jeg kommer i af ingredienserne.

Jeg har desuden også lige oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Jeg kan vel ikke være den eneste som elsker nachos? Jeg har masser af andre lækre opskrifter og idéer med nachos på bloggen lige HER. Der finder du blandt andet opskriften på brødsnacks ala nachos, en lækker kyllingeburger med smag af nachos, nachos med pulled pork og meget andet.

Tips til disse nachos crunch wraps

Du kan fylde dem med det du ønsker. Bare du kommer tortilla chips i, da det er det, som gør dem til “crunch” wraps og det smager fantastisk!

Sprøde Nachos Crunch Wraps - Tortillas Med Nachos Fyld Sprøde Nachos Crunch Wraps - Tortillas Med Nachos Fyld

Vil du hellere se mig lave dem på video, som viser alt trin for trin?

Så kan du finde videoen på min danske youtube kanal lige HER

Sprøde Nachos Crunch Wraps - Tortillas Med Nachos Fyld
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 4 stemmer

Sprøde Nachos Crunch Wraps - Tortillas Med Nachos Fyld

Skønne nachos crunch wraps! Det er tortillas med fyld og det der giver dem crunch er tortilla chipsene. Uden chips ingen crunch.
Ret Aftensmad
Keyword Chips, Tortilla
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 25 minutter
Antal 6 personer

Ingredienser

Sådan gør du

 • Skær kyllingebrysterne i små tern og steg dem på en pande med lidt olie, salt og peber.
 • Når de er færdige, så tages de af panden.
 • Kom lidt cheddar i midten af din tortilla (se evt min video)
 • Så noget creme fraiche og salsa.
 • Så nogle kyllingetern (husk der skal være nok til alle)
 • Kom så noget rødløg ovenpå og noget salat.
 • Kom herefter en god håndfuld tortilla chips på.
 • Drys mere cheddar på.
 • Chipsene kan godt være lidt skarpe ved kanterne og ødelægge tortilla pandekagen, når du lukker den, så tryk evt lidt på toppen og tryk chipsene ind i siderne, når du skal lukke dine crunch wraps.
 • Du lukker den ved at folde kanterne ind mod midten, så tortillaen danner en 5 kant, når den vendes om (se evt min video).
 • Gentag dette med alle de crunch wraps, som du skal bruge.
 • De skal nu steges på en tør pande ved lav varme, indtil de er gyldne på begge sider og dejlig varme indeni. Du må endelig ikke bruge høj varme, da osten så ikke kan nå at smelte indeni før den er færdig udenpå.
 • Velbekomme.

Noter

Du kan også bruge almindelige størrelse tortillas, men så vil du ikke kunne lukke dem, som jeg lukker dem. Så skal du i stedet lukkes dem som små pakker eller burritos.
Sociale Medier:

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂

Sprøde Nachos Crunch Wraps - Tortillas Med Nachos Fyld