Jeg elsker de her lækre snacks! De er nemme at lave, sprøde og smager bare så godt! Det varmere vejr er på vej og derfor begynder jeg at lave lidt lækre snacks, som man kan nyde udenfor i det varme vejr. I dag er det de her lækre brødstænger med agurk, flødeost og parmaskinke!

Jeg blev inspireret af mine lækre agurkesandwiches til at lave disse lækre brødstænger! De er virkelig nemme at lave og den perfekte snack til gæster, venner og familie! En kold drink, et par snacks, godt selskab og sol i haven, så kan man vist ikke spørge efter meget mere 🙂

Der bliver 18 stænger ud af min opskrift og jeg kan lige så godt indrømme at min kæreste og jeg spiste rub og stub på ingen tid 🙂 Så jeg anbefaler at lave dobbelt portion!

18 stænger
Du skal bruge:
6 skiver toastbrød
Smør

Flødeost
Salt
Peber
Purløg hakket
Agurk
Parmaskinke (1 pakke af 70 gram med 6 skiver i)

Sådan laves de:

Vil du hellere se mig lave de lækre stænger på video, som viser alt trin for trin?

Så kan du finde videoen på min danske youtube kanal lige HER

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

Skær skorpen af 6 skiver toastbrød og smør dem med smør.

Skær hver skive toastbrød i 3 stænger.

Bag disse stænger i cirka 7 minutter eller indtil gyldne og sprøde.

I mens de bager, så forberedes agurkestængerne. De skal skæres, så de passer til brødstængerne i længe og brede nogenlunde og de må ikke være for tykke (se evt min video).

Når stængerne i ovnen er færdige, så skal de køle i 10 minutter.

Smør dem alle sammen med flødeost på toppen helt ud til kanterne.

Drys med peber og salt.

Drys det hakkede purløg over.

Skær hver parmaskinke skive i 3 strimler og sno en skive rundt om hver brødstang.

De er nu klar til at blive serveret. Stængerne kan laves 2-3 timer før servering og opbevares i en lufttætbøtte i køleskabet med bagepapir i mellem hvert lag, men så heller ikke længere, da de vil miste deres sprødhed.

Velbekomme 🙂

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂