I denne blog post får I lidt billeder at se fra min bog, og jeg fortæller lidt om nogle af de opskrifter I kan finde i bogen 😀

Når du køber denne bog så støtter du mig, min blog, min youtube kanal og min drøm om at lave endnu flere e-boger og forhåbentlig en rigtig bog i fremtiden. 

I min e-bog finder du intet mindre end 112 opskrifter! Bogen indeholder opskrifter på is, sorbeter, gelato, milkshakes og en masse lækkert tilbehør. Nu sidder du måske og tænker: “jamen jeg har ingen ismaskine?”, min e-bogen indeholder også lækre opskrifter på is, ispinde og parfait, som ikke kræver en ismaskine for ikke at nævne en masse lækkert tilbehør, så som kager, pavlova, nøddeknas, frugtsirup, chokoladesirup, pistaciesmør, cookie butter og alt mulig andet godt! Så denne e-bog er for alle iselskere uanset om du har en ismaskine eller ej og selvfølgelig også hvis du blot elsker kage og andre lækkerier! I bogen finder du blandt andet:

Opskriften på en lækker vaniljeis med 4 forskellige hjemmelavet frugtsirupper

Opskriften på en lækker cremet oreo-is lavet på hjemmelavet cookie butter, som jeg selvfølgelig viser dig en opskrift på i bogen, som også kan anvendes i andre desserter.

Opskriften på en helt vildt lækker triple chokolade fudge is! Og ved du hvad? Det kræver ingen ismaskine at lave denne lækre is!

Opskriften på knasende sprødt karameliseret topping lavet med havregryn og nødder. Det kan kommes ovenpå is, kage eller en lækker portion hjemmelavet koldskål på en varm sommerdag. 

 

Opskriften på en forfriskende milkshake lavet på hjemmelavet rabarber-sorbet! 

Dette var blot en lille sneak peek på 5 af de 112 opskrifter, som du kan finde i min e-bog. Hvis du ønsker at købe den, så kan du finde den lige HER 😀  Hvis du allerede har købt den, så vil jeg gerne sige tusinde tak – det betyder alverden for mig!