Disse små issandwiches er så nemme at lave og smager fantastisk med hjemmelavet vaniljeis i. Det er små hapsere, som alle vil elske – specielt de kære børn.

Jeg har i dag også delt opskriften på hjemmelavet vaniljeis, som er den opskrift jeg bruger til disse issandwiches. Den opskrift finder du HER.

I aften bliver 2. dag i min indledende runde sendt på TV3 kl. 19. Det kræver nogle lækre hapsere, som kan spises i mens programmet det sendes. Disse lækre oreo issandwiches tog ikke meget af min egen tid at lave og jeg glæder mig til at nyde dem i aften. Mon jeg klarer mig igennem programmet i aften? Hvis du gerne vil læse nogle indlæg om min tid i MasterChef, så er alle mine indlæg HER. I aften vil der igen blive delt et indlæg om aftenens program, så kig forbi bloggen kl. 20.

Tilbage til disse issandwiches! De smager virkelig lækkert og er så nemme at lave. Du kan bruge din yndlings is, din yndlings småkage og din yndlings chokolade til at lave disse, men her kommer jeg på mit bud på en lækker sammensætning af oreo, vaniljeis og chokolade.

Tips til issandwiches

Du kan bruge andre kiks end oreos.

I stedet for mørk chokolade, så kan du bruge mælkechokolade eller hvid.

Hvis du ikke har en ismaskine så har jeg flere forskellige slags is på bloggen, som laves uden ismaskine. Du finder alle mine opskrifter på is HER. Parfait laves f.eks. uden ismaskine og ellers skal du blot klikke på de opskrifer, som har “uden ismaskine” i titlen. Der er en masse lækre isopskrifter. Du kan selvfølgelig også bare bruge din yndlings købeis.

Små Issandwiches Med Oreo, Chokolade Og Hjemmelavet Vaniljeis Små Issandwiches Med Oreo, Chokolade Og Hjemmelavet Vaniljeis Små Issandwiches Med Oreo, Chokolade Og Hjemmelavet Vaniljeis Små Issandwiches Med Oreo, Chokolade Og Hjemmelavet Vaniljeis

Små Issandwiches Med Oreo, Chokolade Og Hjemmelavet Vaniljeis
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 3 stemmer

Små Issandwiches Med Oreo, Chokolade Og Hjemmelavet Vaniljeis

Små lækre issandwiches med oreo, chokolade og vaniljeis.
Ret Dessert, Is
Køkken Amerikansk
Keyword Chokolade, Is, Issandwich, Oreo
Forb. tid 15 minutter
Frysetid 3 timer
Samlet tid 15 minutter
Antal 16 stk

Ingredienser

 • 1 portion vaniljeis (se note)
 • 16 almindelige oreos
 • 150 g mørk chokolade
 • Evt. kakaosmør (kakaosmør kan undlades - det hjælper blot med at fortynde chokoladen)

Sådan gør du

 • Sørg for isen er bløde nok til at du kan bruge en lille isscooper (ske til iskugler), den må dog heller være så blød at den begynder at løbe eller smelte. Så tag isen ud af fryseren og stil i køleskabet og tjek den engang i mellem (15-30 minutter alt efter isen der bruges). Når den er blød nok er den klar.
 • Åben alle oreos forsigtigt, så du har to halve.
 • Kom en lille kugle is på de 16 halve oreos og kom så den anden halvdel oreo ovenpå. 
 • Kom issandwiches i fryseren i 30-60 minutter, så de lige sætter sig lidt.
 • Smelt chokoladen i en kop i mikroovnen 10-15 sekunder ad gangen. Den må endelig ikke blive for varm, den skal kun lige smelte. Du kan tilføje lidt kakaosmør, hvis du ønsker en tyndere chokolade, men det er valgfrit. 
 • Dyp nu alle oreos halvt i chokoladen, lad dem dryppe lidt af og kom dem herefter tilbage i fryseren. Efter 2 timer er de klar til servering - de kan også serveres før, men når isen er mere hård, så er det nemmere at spise dem uden isen glider ud. 
 • Velbekomme. 

Noter

Hvis du ikke har en ismaskine, så tjek "tips til disse issandwiches"længere oppe i indlægget. Der er forslag til andre opskrifter på vaniljeis og andre is uden ismaskine. 
Du kan selvfølgelig også bruge en hvilken som helst købe is i stedet for hjemmelavet. 

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Små Issandwiches Med Oreo, Chokolade Og Hjemmelavet Vaniljeis Små Issandwiches Med Oreo, Chokolade Og Hjemmelavet Vaniljeis Små Issandwiches Med Oreo, Chokolade Og Hjemmelavet Vaniljeis