Super nemme og lækre brødhapsere med hjemmelavet dilddressing, flødeost, agurk og radiser. De tager ingen tid at lave og smager forrygende!

Jeg elsker brødhapsere! Brødskiver kan smøres og toppes med alverdens lækre ting og jeg har masser af idéer! Så i dag får I hele to opskrifter på brødhapsere. Udover disse lækre hapsere med dilddressing, agurk og radiser, så har jeg skrevet et andet indlæg med hapsere med flødeost og cremet kantarelfyld. Dem finder du lige HER. Hvorfor nøjes med én opskrift på hapsere, når man kan få to ikke?

Jeg har selvfølgelig også massere af andre lækre snacks og hapsere på bloggen, hvis du mangler eller søger flere idéer, så kan du finde mine snacks lige HER og hapsere lige HER.

Tips til disse brødhapsere

Du kan bruge andre grøntsager f.eks. peberfrugt, evt stegt squash og aubergine… ja kun fantasien sætter grænser!

Det behøver ikke være dild, som du bruger i dressingen. Purløg eller persille vil også smage fantastisk til disse brødhapsere.

Hvis du ønsker lidt kød eller fisk på disse hapsere, så kan jeg anbefale skinke, kylling eller evt en lækker tunmousse. Tunmousse smager så godt med radiser, agurk og dilddressing.

Skønne Brødhapsere Med Flødeost, Radiser, Agurk Og Dilddressing Skønne Brødhapsere Med Flødeost, Radiser, Agurk Og Dilddressing

Skønne Brødhapsere Med Flødeost, Radisser, Agurk Og Dilddressing
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Skønne Brødhapsere Med Flødeost, Radiser, Agurk Og Dilddressing

Lækre hapsere, som smager herligt! De er friske og sommerlige, men de kan nydes året rundt, fordi de smager så godt.
Ret hapser, Snack
Keyword Brødhapser
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 10 minutter
Antal 10 stk

Ingredienser

Dilddressing

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Skær baguetten ud i 10 skiver og smør dem alle med smør.
  • De skal nu bage i 5 minutter eller indtil gyldne.
  • Skær radiserne i tyndeskiver og det samme med agurken. Du skal ikke bruge ret meget af agurken. 
  • Rør dressingen sammen med creme fraiche, mayonnaise og dild. Smag den til med salt og peber. 
  • Smør flødeost ud på alle brødskiver, drys lidt salt og peber over.
  • Kom agurkskiverne og radiseskiverne på brødskiverne og kom dilddressing på dem alle. 
  • De er nu klar til servering.
  • Velbekomme.
Jeg er selvfølgelig også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Skønne Brødhapsere Med Flødeost, Radiser, Agurk Og Dilddressing Skønne Brødhapsere Med Flødeost, Radiser, Agurk Og Dilddressing