Lækker salat med hjemmelavet pulled kylling, hjemmelavede semitørrede tomater og en skøn hjemmelavet fetadressing! Denne salat er god til frokost eller let aftensmad med brød til.

Hvis du søger andre lækre opskrifter på salater, så kan du finde min liste med salater lige HER. Der er alt fra rissalater og kartoffelsalat med fetacreme til pastasalater og kyllingesalater.

Tro det eller ej! Jeg elsker en god salat. For mig er en god salat en salat med masser af smag. Her giver de semitørrede tomater og den pulled kylling, som er bagt med en skøn rub masser af smag til salaten. En god dressing gør bestemt heller ikke en salat dårligere – tværtimod! Her elsker jeg at bruge f.eks. feta i en dressing. Det giver en fantastisk cremet og smagfuld dressing.

Denne salat vil egne sig godt i madpakken med dressingen ved siden af i en lille bøtte og noget lækkert brød til. Den er altså også god til aftensmad, hvis man ønsker en ret som ikke ligger så tungt i maven.

Tips til denne salat

I stedet for den hjemmelavet pulled kylling, så kan du stegte kylling på panden eller du kan bruge andet kød.

Du kan i stedet for kød bruge bagte små kartofler og gulerødder. Det går super godt sammen med tomaterne og fetadressingen.

I stedet for at servere brød til, så kan du også vende noget pasta eller kartofler med dressingen og servere på salaten. Det er også rigtig lækkert.

Skøn Salat Med Kylling, Semitørrede Tomater Og Fetadressing Skøn Salat Med Kylling, Semitørrede Tomater Og Fetacreme Skøn Salat Med Kylling, Semitørrede Tomater Og Fetacreme

Skøn Salat Med Kylling, Semitørrede Tomater Og Fetacreme
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 2 stemmer

Skøn Salat Med Kylling, Semitørrede Tomater Og Fetacreme

Skøn og herlig salat med pulled kylling, semitørrede tomater og fetacreme. Den pulled kylling kan selvfølgelig skiftes ud med f.eks. stegt kylling eller andet kød. 
Ret Salat
Keyword Feta, Kylling, Salat, Tomat
Forb. tid 15 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Fetacreme/fetadressing

Sådan gør du

  • Blend feta, creme fraiche og oregano sammen i en minihakker, foodprocessor, stavblender eller blot med et piskeris.
  • Kom nu vand i indtil den har den konsistens du ønsker. Den skal være tynd nok til at kunne bruges som dressing, men selvfølgelig heller ikke for tynd. Start med 1-2 spsk vand og prøv dig herefter frem.
  • Smag nu dressingen/cremen til med salt og peber. 
  • Kom rucola ud på 4 tallerkener og fordel tomater og kylling ud på dem alle og top dem nu af med en god mængde af den lækre fetadressing. 
  • De er nu klar til servering med lækkert brød til.
  • Velbekomme. 

Noter

Lidt tynde skiver rødløg og peberfrugt vil også gøre sig godt i denne salat.
Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Skøn Salat Med Kylling, Semitørrede Tomater Og Fetacreme Skøn Salat Med Kylling, Semitørrede Tomater Og Fetacreme Skøn Salat Med Kylling, Semitørrede Tomater Og Fetacreme