En lækker rissalat med masser af bacon og grøntsager. Nyd rissalaten til frokost, aftensmad, i madpakken eller på picnic! Den smager så skønt med en lækker dressing, purløg, tomat, rødløg og masser af bacon.

Jeg elsker en skøn rissalat, da den er nem at lave og smager så herligt! Det er super tilbehør til aftensmaden med lidt ristet brød og kylling, en grillpølse eller en kotelet.

Jeg har en anden lækker rissalat lige HER. Den er med en skøn karrydressing.

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

 

Rissalat
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 1 stemme

Skøn Og Cremet Rissalat Med Bacon Og Grøntsager

Skøn, frisk og cremet rissalat med grøntsager, bacon og en lækker lækker lækker dressing. Rissalaten kan nydes som forret, frokost, hovedret eller med i madpakken. Den er god med lidt brød til. Opskriften er til 4-6 personer alt efter om der er tilbehør til eller ikke. 
Ret Frokost, Hovedret, Madpakke, Rissalat, Salat
Forb. tid 25 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kog risene efter pakkens anvisning og skyl de færdige ris under koldt vand, indtil de er helt afkølet eller kog risene dagen før og stil dem i køleskabet.
  • Steg bacon sprødt, i mens risene koger, og hak i mindre stykker.
  • Bland creme fraiche, mayo og allround krydderi sammen. Smag til med salt og peber og hvis du synes, at der mangler mere smag, så smag til med mere allround krydderi.
  • Kom rødløg, purløg, tomat og bacon ned i risene og tilføj dressingen lidt ad gangen. Start med halvdelen og tilføj herefter mere, indtil du synes den har den cremet konsistens, som du ønsker.
  • Server rissalaten på en bund af salat.

Velbekomme 🙂

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge med lige her 🙂