Virkelig lækker og nem rugbrødstoast! Jeg elsker en god toast, når det skal være nemt på travle dage. Jeg blev inspireret af cheeseburgere til disse, selvom der ikke er meget cheeseburger over en rugbrødstoast med kylling. Disse er lavet med pulled kylling, sprødt skind, syltede agurker, cheddar og andet lækkert.

En rugbrødstoast kan laves på mange måder, men det her er en af mine yndlings versioner i øjeblikket. Den tager selvfølgelig lidt længere tid, fordi kyllingen først skal laves i ovnen, men disse toasts kræver ikke meget af din egen tid. Det sprøde skind giver en skøn smag og saltet smag til toasten og så går kylling og ost bare godt sammen.

Jeg har også andre lækre opskrifter på toasts lige HER.

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Rugbrødstoast Med Pulled Kylling, Kyllingeskind, Ost Og Andre Lækkerier Rugbrødstoast Med Pulled Kylling, Kyllingeskind, Ost Og Andre Lækkerier

Rugbrødstoast Med Pulled Kylling, Kyllingeskind, Ost Og Andre Lækkerier
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Rugbrødstoast Med Pulled Kylling, Kyllingeskind, Ost Og Andre Lækkerier

Lækker rugbrødstoast med kylling, kyllingeskind, ost og andet lækkert. Inspireret af cheeseburgere lavede jeg disse rugbrødstoast med kylling i stedet for oksekød og det smager bare så godt med pulled kylling og sprødt skind. 
Ret Aftensmad, Frokost
Keyword Toast
Forb. tid 1 time
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 1 time 10 minutter
Antal 4 Toasts

Ingredienser

Sådan gør du

 • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
 • Rens overlårerne og kom dem på en bageplade med bagepapir.
 • Drys salt over.
 • Bag dem i ovnen i ca. 40 minutter.
 • Ryk nu det sprøde skind af dem og ryk kødet af med en gaffel.
 • Kom de 8 skiver rugbrød ud på bordet og smør dem alle med smør på den ene side.
 • Vend dem alle om og smør med ketchup og sennep.
 • Kom halvdelen af osten på 4 af skiverne.
 • Så skal kyllingen fordeles oven på de 4 skiver.
 • Nu 6 skiver syltet agurk på og hakket løg på.
 • Så et stykke kyllingeskind på hver og fordel det sidste ost oven på.
 • Kom nu de andre skiver rugbrød oven på med ketchup og sennep ned ad og smørsiden op ad.
 • De er nu klar til at komme i en paninimaskine eller toastmaskine. De kan også laves på en pande, indtil de er gyldne. 
 • Velbekomme. 

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge med lige her 🙂

Rugbrødstoast Med Pulled Kylling, Kyllingeskind, Ost Og Andre Lækkerier Rugbrødstoast Med Pulled Kylling, Kyllingeskind, Ost Og Andre Lækkerier