Nemme og lækre rugbrødspaninier! De smager virkelig lækkert og de tager ikke lang tid at lave. De kan fyldes med hvad som helst, men her er min nemme version!

Jeg elsker en god rugbrødspanini. En rugbrødspanini er så nem at lave. Du kender den måske også under navnet rugbrødstoast. Du kan fylde det med lige det du ønsker eller hvad du har i køleskabet. Men jeg synes virkelig, at du burde prøve min udgave af rugbrødspanini!

Find andre toast opskrifter lige HER.

Du bestemmer selv hvor mange du laver, men her er ingredienserne til én panini.

Du skal bruge:

1 rugbrødsbolle/rugklap
2 skiver skinke
Frisk revet cheddar fra blok
Tyndskåret rødløgsskiver
2-3 tynde skiver tomat
Friske spinatblade
Smør

Rugbrødspanini Med Skinke, Ost Og Andet Godt Rugbrødspanini Med Skinke, Ost Og Andet Godt

Sådan laves de:

Skær rugklappen over og kom smør på begge halve.

Kom så lidt revet cheddar på den ene, så lidt rødløg, 5-8 spinatblade, 2 skiver skinke, 2-3 tynde skiver tomat og sidst men ikke mindst lidt mere revet cheddar.

Kom den anden halve bolle ovenpå.

Den er nu klar til at komme i en paninimaskine eller toastmaskine.

Nemt ikke? 🙂

Vi spiser dem også kolde til frokost eller aftensmad dagen efter, hvis jeg laver flere end vi kan spise. De kan selvfølgelig også lunes igen i en paninimaskine eller toastmaskine.

Velbekomme 🙂

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg har desuden også lige oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂