Jeg elsker pølser i svøb! De her er lavet americanstyle med cheddar, ketchup, sød sennep og løg. De smager så godt og er en super velkomst snack. De kan nydes både varme og kolde.

Jeg elsker virkelig pølser i svøb. Jeg husker min far lavede dem til mine klassekammerater og jeg, da jeg inviterede over til Ringenes Herre marathon på mit værelse i folkeskolen. Disse lange (men fantastiske film) krævede selvfølgelig en lille pause, så min far havde lavet en bord med snack med blandt andet disse lækre pølser i svøb og jeg tør slet ikke tænke på hvor mange jeg spiste! De andre nød dem virkelig også. Så det er bare en lækker snack at servere for vennerne til en filmaften.

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Find andre hapsere med butterdej lige HER. Disse hapsere er også velegnet til snacks.

Pølser I Svøb Americanstyle Med Cheddar, Ketchup, Sennep og Løg Pølser I Svøb Americanstyle Med Cheddar, Ketchup, Sennep og Løg

Pølser I Svøb Americanstyle Med Cheddar, Ketchup, Sennep og Løg
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Pølser I Svøb Americanstyle Med Cheddar, Ketchup, Sennep og Løg

Lækre pølser i svøb lavet americanstyle med cheddar, ketchup, sød sennep og løg. De smager så godt og er virkelig nemme at lave. De kan nydes både varme og kolde og de kan fryses. Vælger du at fryse dem, så lad dem tø helt op før du luner dem i ovnen i 5 minutter ved 180 grader varmluft. 
Ret Snack
Keyword Pølser I Svøb
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 45 minutter
Antal 30 stks

Ingredienser

Toppen

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Rul butterdejspladen ud på en bageplade med bagepapir. 
  • Fordel ketchup og sennep ud på hele pladen - der må gerne tilføjes mere eller mindre ketchup og sennep.
  • Drys de hakkede løg udover det hele.
  • Så cheddar. Det er vigtigt at få ost over det hele. 
  • På den lange side skæres 10 strimler og herefter skæres de strimler i 3 mindre strimler - så har du 30 strimler i alt.
  • Læg en pølse på den en strimmel og rul. Luk pølsen godt ind i dejen ved at lukke lukningen med dine fingre. Gentag dette ved alle 30 pølser og strimler. 
  • Kom dem på en bageplade med lukningen nedad og pensel med æg og drys med sesam.
  • De skal nu bage i 22-25 minutter eller indtil flotte gyldne.
  • Velbekomme. 

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge med lige her 🙂

Pølser I Svøb Americanstyle Med Cheddar, Ketchup, Sennep og Løg Pølser I Svøb Americanstyle Med Cheddar, Ketchup, Sennep og Løg