Jeg elsker denne her pastaret! Den er cremet og så nem at lave! Den er vegetarisk og selv en kødelsker vil elske retten! Men der kan selvfølgelig serveres kød til 😉

Du skal bruge:
5 røde peberfrugter
2 fed hvidløg
1 tsk salt
3 spsk oile

300 gram blød blok fetaost (f.eks. puck)
400 ml fløde
Salt
Peber
Olie
500 gram frisk pasta (som du koger efter pakkensanvisning)
Grana eller parmesan

IMG_3428


Sådan gør du:

Se mig lave retten HER på youtube

Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Skær peber frugterne i 4-5 dele hver og kom i en pose sammen med 2 knuste hvidløg, salt og olie. Ryst posen godt. Fordel dem på en bageplade og bag i ovnen i cirka 30 minutter. Fjern så skindet fra peberfrugterne.

Kom feta, fløde og peberfrugter i en foodprocessor og kør indtil det hele er cremet. Tilføj lidt olie i en høj pande eller en gryde og kom saucen deri og smag til med salt og peber. Riv så lidt grana eller parmesanost i og bland den kogte pasta i. Server med det samme.

Velbekomme!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig.