De lækreste ostebrød! De ser ikke ud af meget, men smagen den er bare så fantastisk! 3 slags oste blendet med soltørrede tomater og smurt ud på brød og bagt indtil gyldne. Det er bare himmelsk!

Ostebrød er bare himmelsk og specielt det her brød! Billigt købebrød kan hurtigt trylles om til noget mega lækkert med denne osteblanding smurt på. Mikset af tomat og ost smager bare så godt.

Hvis du som jeg heller ikke kan få nok af brød, så har jeg samlet alle mine brødopskrifter lige HER. Der er alt fra hjemmebagt brød til opskrifter, som tryller købebrød om til noget virkelig lækkert.

Tips til disse ostebrød

Du kan nøjes med f.eks. én slags ost og så bruge 250 gram, men jeg anbefaler at det er mozzarella eller cheddar. Parmesanen er for tør alene. Du kan også udskrifte en af de 3 oste med f.eks. gouda eller anden ost.

For at fremhæve sammen i tomaterne og osten, så skal der lidt salt i massen.

Hvis 12 ostebrød er for meget, så kan de nemt fryses. De skal blot tø op før de lunes i ovnen og så er de atter lækre.

Ostebrød - Ostebrød Med 3 Slags Ost Og Soltørrede Tomater Ostebrød - Ostebrød Med 3 Slags Ost Og Soltørrede Tomater Ostebrød - Ostebrød Med 3 Slags Ost Og Soltørrede Tomater

Ostebrød - Ostebrød Med 3 Slags Ost Og Soltørrede Tomater
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Ostebrød - Ostebrød Med 3 Slags Ost Og Soltørrede Tomater

De lækreste ostebrød!
Ret Brød
Keyword Ostebrød
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 8 minutter
Samlet tid 18 minutter
Antal 12 stk

Ingredienser

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Kom de 3 slags oste, smør, tomater og lidt salt i en minihakker eller foodprocessor og kør, indtil du har en cremet og ensfarvet rød blanding.
  • Skær ciabattabollerne over og smør alle de 12 halve med en godt lag af osteblandingen. 
  • De skal på en bageplade og bage i 7-8 minutter eller indtil gyldne og brødene sprøde.
  • De er nu klar til servering.
  • Velbekomme. 

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Ostebrød - Ostebrød Med 3 Slags Ost Og Soltørrede Tomater Ostebrød - Ostebrød Med 3 Slags Ost Og Soltørrede Tomater Ostebrød - Ostebrød Med 3 Slags Ost Og Soltørrede Tomater