Jeg er helt vild med denne her ret. Tykstegsbøffer i strimler i en skøn sauce med grøntsager. En forrygende ret til de travle hverdage for hele familien.

Du kan også laves retten med andre kødudskæringer (f.eks. nyretapper eller flankesteak) eller lave det med svinemørbrad eller kylling. Risene kan også nemt skiftes ud med nudler i stedet for.

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Få opskriften på mongolian beef uden grøntsager og med ingefær lige HER.

Mongolian Beef Med Grøntsager - Steak Strimler I Sauce Med Grøntsager Mongolian Beef Med Grøntsager - Steak Strimler I Sauce Med Grøntsager

Mongolian Beef Med Grøntsager - Steak Strimler I Sauce Med Grøntsager
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Mongolian Beef Med Grøntsager - Steak Strimler I Sauce Med Grøntsager

En super skøn ret med tykstegsbøf i en lækker sauce med grøntsager. Normat laves mongolian beef kun med oksekød, lidt ingefær, hvidløg og sauce. Det laves ikke med grøntsager. Men i dag valgte jeg at tilføje grøntsager og det smager bare så lækkert! 
Ret Mongolian Beef
Keyword Oksekød
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 40 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Skær bøfferne i strimler og vend alle skiverne i melet. 
  • Kom olie på en pande og steg strimlerne ved høj varme, indtil de har fået lidt farve.
  • Fjern strimlerne fra panden og tilføj så peberfrugt, rødløg, hvidløg, forårsløg og gulerødder på samme pande. Steg indtil grøntsagerne er lidt bløde, men stadig har en smule bid. 
  • Tilføj soya, farin, vand og honning. 
  • Når det bobler, så tilføjes meljævningen. 
  • Rør nu kødet i og når alt er rørt godt sammen, så er retten klar til at blive serveret over ris med peanuts. 
  • Velbekomme. 

Noter

Der bruges ikke salt i denne opskrift, da soyasaucen tilføjer rigtig meget salt.

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge med lige her 🙂

Mongolian Beef Med Grøntsager - Steak Strimler I Sauce Med Grøntsager

Mongolian Beef Med Grøntsager - Steak Strimler I Sauce Med Grøntsager