Lækre små tærter, som er gode i madpakken eller med på tur. De kan nydes kolde, men de er selvfølgelig også lækre varme. Fyldet kan skiftes ud med andet kød og flere eller andre slags grøntsager.

Jeg elsker at bage lækre sager til min kærestes madpakke. Denne gang blev det til små tærter og jeg har før lavet diverse pølsehorn, butterdejshapsere, pastasalat, pizzaboller og meget andet. Du kan finde alle mine madpakke idéer lige HER.

Tips til disse mini tærter:

Du kan tilføje hakket oksekød, kylling, skinketern eller andet kød i stedet for steak.

Det er vigtigt at bøfferne steges rare/medium-rare, fordi de jo bages med i tærten og derved får mere varme. Vi ønsker ikke tørt kød i disse tærter.

Du kan sagtens tilføje flere eller andre slags grøntsager.

Du kan også lave én stor tærte, men så vil bagetiden varierer og så vil jeg nok anbefale at bruge tærtedej i stedet for butterdej.

Husk at holde øje med bagetiden til disse tærter. Din ovn kan bage anderledes end min. Toppen vil dog blive mørkgylden før dejen er bagt færdigt, så frygt ej, når toppen begynder at få farve.

Mini Tærter Med Steak, Peberfrugt Og Løg - Mini Tærter Med Oksekød Mini Tærter Med Steak, Peberfrugt Og Løg - Mini Tærter Med Oksekød Mini Tærter Med Steak, Peberfrugt Og Løg - Mini Tærter Med Oksekød

Mini Tærter Med Steak, Peberfrugt Og Løg - Mini Tærter Med Oksekød
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Mini Tærter Med Steak, Peberfrugt Og Løg - Mini Tærter Med Oksekød

Skønne små tærter, som er gode både varme og kolde. 
Ret Aftensmad, Bacontærte, Frokost
Keyword Oksekød, Tærte
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 50 minutter
Antal 16 stk

Ingredienser

Sådan gør du

 • Steg steaks med lidt olie, salt og peber. De skal steges rare/medium rare, da de senere skal skæres i tern og kommes i tærten og bage videre, så de skal endelig ikke have for meget.
 • I mens kan du på en anden pande stege peberfrugter og løg med olie, salt pg peber, indtil løgene er godt bløde.
 • Lad steaks hvile nogle minutter.
 • I mens blandes æg med mozzarella, creme fraiche, salt og peber. 
 • Tænd ovnen på 180 grader varmluft. 
 • Find 2 muffinformeplader med plads til 12 i hver. 
 • Skær de to butterdejsplader ud i cirkler (brug gerne en udstikker, så får det hurtigere - udstikken skal være 2 cm bredere i diameter end selve muffinformen) Jeg fik 8 cirkler ud af hver butterdejsplade og så var der lidt dej til overs. 
 • Kom dejcirklerne ned i muffinformene
 • Skær steaks ud i tern og bland med peberfrugt og løg.
 • Kom fyldet i formene, men husk der skal være plads til lidt æggemasse oveni. 
 • Kom æggemassen oveni dem alle.
 • De skal nu bage i cirka 30 minutter. De får en del farve på toppen, da det er vigtigt at butterdejen får nok.
 • De er nu klar til servering.
 • Velbekomme.

Noter

Du kan bruge dejresterne og lave flere tærter, men det er vigtigt at dejresterne er nede i formene og ikke ovenpå - da dejen sætter sig fast og så kan de ikke komme ud af formen. 
Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Mini Tærter Med Steak, Peberfrugt Og Løg - Mini Tærter Med Oksekød Mini Tærter Med Steak, Peberfrugt Og Løg - Mini Tærter Med Oksekød