Har du nogensinde smagt lasagne lavet med millionbøf? Det smager så godt! Der er tilføjet lidt grøntsager for at give saucen lidt mere fylde. Det er en lækker hverdagsret til hele familien. Lasagnen er desuden frysevenlig, så det er jo skønt.

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Find andre lækre retter med pasta lige HER.

Min kæreste elsker lasagne! Han kunne spise det hver uge! Jeg kan også godt lide lasagne, men jeg orker altså ikke spise almindelig lasagne så tit. Så i dag viser jeg en lidt anderledes udgave med millionbøf og den smager bare så godt!

Millionbøf Lasagne - Nem Og Anderledes Lasagne Millionbøf Lasagne - Nem Og Anderledes Lasagne

Millionbøf Lasagne - Nem Og Anderledes Lasagne
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 2 stemmer

Millionbøf Lasagne - Nem Og Anderledes Lasagne

Millionbøf lasagne. En lasagne med en kødsauce med smag af millionbøf og grøntsager og mornaysauce. Det er en nem og lækker hverdagsret for hele familien. Den er frysevenlig. 
Ret Lasagne
Keyword Lasagne
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Samlet tid 1 time 10 minutter
Antal 8

Ingredienser

 • Ca. 28 Lasagneplader (det kommer an på størrelsen af dit fad)
 • 500 g mornaysauce
 • 350 g revet mozzarella

Millionbøfsaucen

Sådan gør du

Kødsaucen

 • Kom lidt olie i en stor gryde og steg oksekød med løg, peberfrugt, gulerødder, salt og peber. 
 • Tilføj mel og rør det i.
 • Kom vand og bouillon i.
 • Lad det komme op og boble, så saucen tykner og smag så til med salt og peber. Lad det simre i 10-20 minutter. 

Lasagnen

 • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
 • Nu skal lasagnen lægges i lag. Jeg starter altid med nogle pastaplader, så kødsauce og lidt ost. Så plader, kødsauce og noget mornaysauce. Så plader, kødsauce og til sidst plader, kødsauce, det sidste mornay og det sidste ost. 
 • Lasagnen skal nu bage i 25 minutter ved 180 grader varmluft og så skrues ovnen ned på 120 grader varmluft og lasagnen får 15 minutter mere. 
 • Velbekomme. 

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge med lige her 🙂

Millionbøf Lasagne - Nem Og Anderledes Lasagne