Madplan uge 25 byder på 7 lækre retter til aftensmaden og en sød opskrift. Heriblandt kyllingeroulade, butterdejsstang og pastasalat.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 25

Kyllingeroulade

Mandag: Kyllingeroulade med kartoffelsalat.

Cheung Fun Inspireret Nudelret Med Svinekød - Nudler

Tirsdag: Cheung fun inspireret nudelret.

Tomat Skinkestang

Onsdag: Tomat skinkestang med ost serveret med salat til.

Sommerdressing

Torsdag: Hel kylling, små ovnbagte kartofler, salat og sommerdressing til.

Italiensk Inspireret Burger

Fredag: Italiensk inspireret burger med ovnbagte kartofler til.

Pastasalat Med Auberginecreme

Lørdag: Pastasalat med bagte peberfrugter, semitørrede tomater og auberginecreme. Den er super alene med lidt lækkert brød til og ellers er den skøn til grillmaden.

Tuna Rolls

Søndag: Tunarolls med salat til.

Ishapsere med karamelis

Ugens søde: Karamelishapsere med karamelsauce.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂