Kyllingeroulade med bacon og flødeost smager himmelsk. Den er nem at lave og egner sig til alt fra pastasalater og kartoffelsalater til varmt tilbehør, frisk salat og en sauce.

Denne lækre kyllingeroulade med bacon og flødeost er fantastisk tilbehør til aftensmaden. Den er god til f.eks. ovnbagte kartofler, en sauce og en frisk salat. Prøv også mini farsbrød med kylling og feta.

Du kan se mig lave rouladen på YouTube her.

Kyllingeroulade
Udskriv Pin Opskriften
4.88 fra 25 stemmer

Kyllingeroulade

Lækker kyllingeroulade med flødeost og bacon.
Ret Kyllingeroulade
Køkken Dansk
Keyword Bacon, Flødeost, Kylling
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Samlet tid 1 time
Antal 6 personer

Ingredienser

KØB HOS NEMLIG

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 210 grader varmluft og kom bagepapir på en bageplade.
  • Kom et stykke bagepapir ud på bordet og lav et bånd af bacon, hvor hver skive ligger lidt ind over den anden – så båndet ikke går op i ovnen. Se evt. video længere nede i indlægget.
  • Fordel kyllingekødet på baconbåndet og lad det stikke cirka 10 cm ud på bagepapiret i forlængelse med bacon båndet, men lad 5 cm af baconbåndet være fri for kylling.
  • Drys løgpulver, timian, oregano og godt med salt og peber på.
  • Fordel flødeosten i klatter på kyllingekødet og smør det herefter ud – helt ud til kanten på det hakkede kød, men lad 3 cm være fri for flødeost i toppen i forlængelse af hvor bacon er fri for kød.
  • Nu skal det hele rulles til en roulade og start i modsatte ende af der hvor bacon er fri for kød. Brug bagepapiret som hjælp og hver kan der er lavet et rul, så tryk lidt, så rouladen holder formen.
  • Når den er rullet helt, så flyttes den over på en bageplade og drysses med salt og peber.
  • Bag den nu i cirka 40 minutter eller, indtil bacon har fået en fin farve.
  • Lad den køle i 30 minutter, så den kan sætte sig lidt før den skæres og serveres.
  • Velbekomme.

Noter

Kyllingerouladen kan holde 2-3 dage på køl og den er frysevenlig.

Kyllingeroulade

Kyllingekødet kan også skiftes ud med andet hakkekød, men så ville jeg nok anbefale at røre et par æg eller flere i farsen, så den er nemmere at trykke ud og forme.

Kyllingeroulade kan holde ca. 3 dage på køl og den er også frysevenlig, så skal den blot lunes i ovnen før servering.

Du kan bruge lige den flødeost du gerne vil bruge f.eks. pikantost, hvidløgsost eller helt almindelig og evt. tilføje lidt urter for smag.

Se hvordan rouladen laves her

Kyllingeroulade

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Kyllingeroulade
Kyllingeroulade
Kyllingeroulade