Disse nudler med svinekød er inspireret af Cheung Fun, som er kinesiske risnudelruller. Jeg smagte dem på Magasasa i Kødbyen og både min kæreste og jeg blev hooked! Risnudelplader skal laves og bruges med det samme, så for at spare tid og lave en nem ret, så lavede jeg blot en risnudelret inspireret af cheung fun og retten smager virkelig godt! Jeg skal nok lave rigtige cheung fun en dag, men lige for nu bliver det denne lækre ret.

Søger du andre asiatiske retter, så kan jeg anbefale mine hjemmelavede dumpings med svinekød. De smager fantastisk og er overraskende nemme at lave og færdige på ingen tid!

Jeg er virkelig vild med det asiatiske køkken. Min kæreste bliver så glad hver gang jeg eksperimentere med det. Han voksede nemlig op med hans mors lækre thailandske mad.

Tips til disse nudler

Du kan anvende andre nudler end risnudler. Cheung fun er dog ruller lavet af risdej, som man også laver risnudler af.

Hvis du anvender ægnudler i stedet for, så er retten også god dagen efter.

Du kan nemt tilføje flere grøntsager til retten.

Du kan skifte svinekød ud med kylling eller oksekød.

Cheung Fun Inspireret Nudelret Med Svinekød Cheung Fun Inspireret Nudelret Med Svinekød Cheung Fun Inspireret Nudelret Med Svinekød - Nudler

Cheung Fun Inspireret Nudelret Med Svinekød - Nudler
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 4 stemmer

Cheung Fun Inspireret Nudelret Med Svinekød

Lækker ret med risnudler og svinekød. 
Ret Aftensmad, Nudelret
Køkken Kinesisk
Keyword Forårsløg, Risnudler, Svinekød
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kog nudlerne efter pakkens anvisning.
  • Hak forårsløg, chili og hvidløg (gem lidt chili og forårsløg til servering). 
  • Kom lidt olie på en pande og steg forårsløg, chili, hvidløg og svinekød med lidt salt og peber.
  • Tilføj så farin og soya.
  • Når farin er smeltet, så røres de færdige nudler i.
  • Server retten med lidt chili og forårsløg på toppen og evt. ekstra soya. 
  • Velbekomme. 

Noter

Da retten laves med risnudler, så er retten bedst serveret med det samme. 

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Cheung Fun Inspireret Nudelret Med Svinekød - Nudler Cheung Fun Inspireret Nudelret Med Svinekød Cheung Fun Inspireret Nudelret Med Svinekød