En helt fantastisk og nem dip. Kender du loaded baked potatoes? Altså bagte kartofler serveret med creme fraiche, cheddar, bacon og purløg? Jeg er blevet inspireret af denne topping til at lave denne lækre dip. Jeg serverer dippen med chips til, men dippen er faktisk også helt fantastisk ovenpå en bagt kartoffel 😉

Jeg elsker dips… det vil jeg slet ikke lægge skjul på 😉 Jeg har lavet tonsvis af dips her på kanalen og denne her er virkelig en af vores favoritter. Specielt når den serveres på en bagt kartoffel… uhm! Find mine andre dips lige HER. Der finder du bbq dip, taco dip, fetacreme og meget mere!

Jeg har desuden også lige oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Tips til dip

Denne dip er god som den er til chips eller som nævnt før ovenpå en varm bagekartoffel, men den er faktisk også rigtig lækker i en sandwich.

Loaded Dip Med Bacon, Ost Og Purløg - God Til Chips Loaded Dip Med Bacon, Ost Og Purløg - God Til Chips

Sådan laves dippen:

Vil du hellere se mig lave dippen på video, som viser alt trin for trin?

Så kan du finde videoen på min danske youtube kanal lige HER

Loaded Dip Med Bacon, Ost Og Purløg - Lækker Dip Til Chips
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 1 stemme

Loaded Dip Med Bacon, Ost Og Purløg - Lækker Dip Til Chips

En herlig og nem dip til chips på ingen tid. Dippen kan også bruges i sandwiches. 
Ret Dip, Snack
Keyword Dip med bacon
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 8 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Steg bacon sprødt på en pande og lad bacon dryppe af på noget køkkenrulle.
  • Hak det så i mindre stykker.
  • Mix bacon med cheddar, tomat, rødløg, purløg, creme fraiche, mayonnaise, salt og peber.
  • Smag dippen til og herefter er den klar til at blive serveret.
  • Velbekomme.

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂

Loaded Dip Med Bacon, Ost Og Purløg - God Til Chips