Foto: TV3. Det er en lille måned siden finalen af MasterChef 2019 kørte over skærmen, men det er faktisk næsten et halvt år siden rejsen sluttede for os alle sammen. Vi filmede finalen i december 2018 og jeg har siden da måtte holde på hemmeligheden om min deltagelse i MasterChef og hvor langt jeg kom.

Sagen er den, at der faktisk ikke er sket meget på det sidste halve år og alligevel er der sket en masse. Det er ikke væltet ind med tilbud efter finalen i MasterChef kørte over skærmen, for har man ikke kendt til mig og min side i forvejen, så vidste man heller ikke at jeg havde en madblog og var madblogger til dagligt. Men MasterChef bekræftede mig endnu mere i, at madlavning er det, som jeg vil arbejde med resten af mit liv.

For et par uger siden sendte jeg en jobansøgning afsted. Det var et job jeg simpelthen ikke kunne lade gå forbi mig. Jobbet var madskribent, opskriftsudvikler og foodstylist – det skriger jo nærmest på mig! Jeg vil næsten kalde det for et drømmejob (altså efter madbloggen her) og min plan var, hvis jeg fik det, at jeg stadigvæk ville arbejde hårdt med min blog her, samtidig ville jeg give den gas på jobbet. Jobbet ville give mig mulighed for ikke at bekymre mig om økonomi, da jeg så ville have en fast indtægt hver måned og samtidig ville jeg lære en masse og nok blive en endnu bedre madblogger og virkelig vokse på jobbet. Jeg ville samtidig også få nogle skønner kollegaer at være sammen med i hverdagen.

Dagen efter jeg havde sendt min ansøgning, så fik jeg et opkald. De var meget positive over min ansøgning, men de skulle lige høre én ting før de ville gå videre. “Er du villig til at lukke din blog for at arbejde hos os?” Mit hjerte sank. Sikke en mavepuster. Men det var ikke noget jeg skulle tænke over. Jeg sagde nej med det samme, og så var der desværre ikke mere at gøre. Man måtte ikke have en blog hos dem indenfor det emne, som man skulle arbejde med.

Det var lige en samtale, som jeg skulle sluge. Det var hårdt, da jobbet havde været perfekt til mig. Men bloggen er mit liv, mit job og min hobby og jeg er så taknemmelig for at jeg elsker det så meget. Jeg vil ikke på nogen måde kunne opgive min blog og alle de timer, blod, sved og tårer, som jeg har lagt i den. Min blog er mit liv.

Afslaget gav mig dog noget meget vigtigt med på vejen – en endnu større kampgejst. Jeg skal til at rubbe neglene, hvis jeg nogensinde bare skal i nærheden af at gøre bloggen her til min levevej. Jeg kan ikke vente på at succes kommer til mig – jeg er nødt til at skabe den selv. Jeg arbejder fuldtid med min madblog nu, men indtjening er jeg nødt til at være ærlig omkring og sige, at det kun lige løber rundt (og i nogle måneder knap nok). For nu er det helt fint, da vi bor i en studielejlighed på 32 kvm. Men skal jeg ud i den store verden, bo i en rigtig lejlighed og leve livet, så skal der til at ske noget.

Jeg har virkelig kæmpet de sidste måneder for at gøre endnu mere for min blog og den er også vokset en hel del. Det har jeg jer at takke for. En masse kram til jer, fordi I læser med og bruger mine opskrifter!

Jeg vil nu bruge sommeren på at gøre mit aller bedste og endnu mere til. Lægge planer for hvordan jeg kan komme videre med min drøm om at kunne leve som madblogger og få bloggen til at vokse. Jeg skal ud og høre firmaer ad, hvis produkter jeg allerede elsker og bruger, om de vil være med til et samarbejde. Jeg skal gøre mit bedste for at få min blog højere op i google søgninger og arbejde endnu mere på de sociale medier. 10.000 følgere på Instagram ville give mig “swipe up” funktionen i stories, og hvor ville det bare være fedt at nå!

Vil du gerne hjælpe mig med min drøm? Når du laver mine opskrifter, så er du mere end velkommen til at dele retten/retterne på Facebook og Instagram. Hvis folk spørger efter opskriften, så er den bedste hjælp et link direkte til opskriften på min blog. Deler du et billede på instagram, så ville et tag til Onekitchen_ være en enorm hjælp, og dette giver mig samtidig også mulighed for at se dine fantastiske kreationer med opskrifter fra Onekitchenblog.com.

Jeg vil ikke holde mine drømme om min blog her hemmelige for jer. Jeg elsker at lave mad. Jeg drømmer så inderligt om at leve af at gøre det. Jeg glæder mig til denne sommer og så håber jeg, at I er med på vejen. Tusind tak, fordi I læser med her på bloggen og for alt den støtte, som I har givet mig igennem tiden og tusind tak, fordi I bruger mine opskrifter.

Jeg håber, at fremtiden byder på en masse oplevelser med bloggen her og hvem ved, måske også udgivelse af kogebøger en dag? Uanset hvad så VED jeg, at fremtiden byder på en masse nye opskrifter her på bloggen og dem kan I godt glæde jer til. Juhu! Sidst men ikke mindst, så skal vi uanset hvad flytte ud af vores lille 32 kvm lejlighed engang i 2020, og så kan jeg endelig få mit drømmekøkken, hvor jeg kan udfolde mig en helt masse!