Virkelig lækker opskrift på stegte nudler med skøn saice, svinemørbrad og grøntsager. Serveret med lækre peanuts på toppen. Den er nem at lave og smager fantastisk. Jeg laver altid en stor portion, så vi har til et par dage. Det er dejligt med rester.

Er du vild med denne her ret, så skal du prøve min opskrift på mongolian beef med grøntsager. Den opskrift finder du lige HER.

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Jeg elsker stegte nudler og har altid elsket det! Det er virkelig en af de retter, hvor jeg elsker at spise masser af grøntsager. Det er vigtigt at du bruger en stor pande til denne opskrift, da grøntsagerne fylder en del lige når de tilføjes til panden.

Lækre Stegte Nudler Med Svinemørbrad Og Grøntsager Lækre Stegte Nudler Med Svinemørbrad Og Grøntsager

Lækre Stegte Nudler Med Svinemørbrad Og Grøntsager
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 4 stemmer

Lækre Stegte Nudler Med Svinemørbrad Og Grøntsager

En virkelig lækker opskrifter på stegte nudler i en læker sauce med svinemørbrad og grøntsager. Jeg laver altid en stor portion, så vi har til et par dage til frokost og aftensmad.
Ret Aftensmad
Keyword Stegte nudler
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 50 minutter
Antal 8 personer

Ingredienser

Sådan gør du

 • Skær mørbraden ud i tynde skiver og dæk skiverne med de 7 spsk mel og ryst dem godt.
 • Kom lidt olie på en stor pande og steg mørbradstykkerne, indtil de er færdige.
 • Tag kødet af varmen og tilføj lidt mere olie.
 • Tilføj peberfrugt, rødløg, hvidløg, champignoner, bønnespirer og forårsløg. Steg indtil bløde, men stadig lidt sprøde.
 • Imens koges nudlerne efter pakkens anvisning og hæld vandet fra.
 • Tilføj 1 spsk mel til panden med grøntsager.
 • Kom soya, farin, vand og honning i.
 • Kom kød tilbage på panden og lad saucen komme op og boble. 
 • Rør nudlerne i.
 • Retten er nu klar til servering med peanuts på toppen. 
 • Velbekomme.

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge med lige her 🙂

Lækre Stegte Nudler Med Svinemørbrad Og Grøntsager Lækre Stegte Nudler Med Svinemørbrad Og Grøntsager