Disse hvidløgsbrød med rejer er super som snack, til tapasbordet eller som tilbehør til supper. Disse hvidløgsbrød vil være gode til f.eks. tomatsuppe eller andre supper med tomat i. Hvis jeg skal være helt ærlig, så kunne jeg spise disse hvidløgsbrød konstant og uden noget til. De er så nemme at lave og så elsker jeg bare hvidløg!

Rejer og hvidløgssmør går virkelig godt sammen og med et mix af de to ting på brød med ost… mums det er virkelig en opskrift på hvidløgsbrød som jeg elsker!

Hvis du mangler en suppeopskrift, hvor du kan servere disse brød til (med mindre du gerne vil nyde dem som de er uden tilbehør), så har jeg linket til alle mine suppeopskrifter HER.

Tips til hvidløgsbrød med rejer

Du kan selvfølgelig bruge andre urter end persille. F.eks. dild eller purløg.

Ønsker du lidt mere fylde på disse brød, så de egner sig bedre til f.eks. frokost eller en let forret, så kan du tilføje tomat, rødløg, peberfrugt og andre grøntsager.

I stedet for mozzarella, så er revet parmesan også lækkert. Så skal du bare kun brug 40-50 gram, når det rives fint, da det er noget skarpere i smagen.

Lækre Hvidløgsbrød Med Ost Og Rejer - Skønt Brød Til Suppe Lækre Hvidløgsbrød Med Ost Og Rejer - Skønt Brød Til SuppeLækre Hvidløgsbrød Med Ost Og Rejer - Skønt Brød Til Suppe Lækre Hvidløgsbrød Med Ost Og Rejer - Skønt Brød Til Suppe

Lækre Hvidløgsbrød Med Ost Og Rejer - Skønt Brød Til Suppe
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 1 stemme

Lækre Hvidløgsbrød Med Ost Og Rejer - Skønt Brød Til Suppe

Super nemme hvidløgsbrød med rejer. Rejer og hvidløg går så godt sammen. 
Ret Brød, Tilbehør
Keyword Hvidløgsbrød, Rejer
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter
Antal 12 stk

Ingredienser

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Knus de to fed hvidløg eller hak dem fint. 
  • Hak persillen.
  • Rør hvidløg og persille sammen med det bløde smør.
  • Skær de 6 boller over og smør godt med hvidløgssmør på dem alle. Kom dem alle på en bageplade.
  • Fordel rejerne på de 12 halve boller.
  • Kom ost på dem alle sammen.
  • De skal nu bage i 8-10 minutter eller indtil gyldne. 
  • Velbekomme. 

Noter

De kan fryses og lunes i ovnen, hvis ikke alle bliver spist samme dag.
Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Lækre Hvidløgsbrød Med Ost Og Rejer - Skønt Brød Til Suppe

Lækre Hvidløgsbrød Med Ost Og Rejer - Skønt Brød Til Suppe