Lækre jalapeños fyldet med lækkert ostefyld og bacon. De er friteret i en lækker sprød tempuradej og jeg siger jer… De smager HIMMELSK. Hvis du køber de rigtige jalapeños, så giver de blot en smule varme til snacken, men de vil på ingen måde være voldsomt stærke. Du kan selvfølgelig bruge grønne peberfrugter, hvis du ikke er til chili.

Jeg elsker dem her… jeg ELSKER dem. Min kæreste spurgte mig om jeg ikke kunne lave dem, næste gang vi skulle have gæster. Jeg lavede 12 stks og vi spiste dem på ingen tid. Vi er meget glade for jalapeño poppers herhjemme. Hvem elsker ikke ost og bacon? Og så med det lille kick fra chilien, mums!

Du kan finde mange andre lækre snacks på bloggen lige HER.

Tips til disse jalapeño poppers

Nogle jalapeños er stærkere end andre, men den nemmeste og bedste måde at finde de mindst stærke på er at gå efter farven. Jeg køber altid mine friske jalapeños på et marked med grøntsager eller i f.eks. en tyrkisk forretning, som har en grøntafdeling. Der kan jeg selv vælge, hvilke jalapeños jeg vil have, hvorimod i supermarkedet skal du som regel købe dem pakket i forvejen.

Du skal lede efter de største/bredeste jalapeños og så skal de være meget mørkegrønne. De lyse har tendens til at være en del stærkere.

Hvis du på ingen måde er til chili eller du også gerne vil servere disse lækre basser for børnene i familien, så kan du nemt bruge grønne peberfrugter i stedet for og skære dem i kvarte og så ellers bare følge samme fremgangsmåde.

Jalapeños Popper - Fyldte Jalapeños Med Flødeost, Cheddar Og Bacon Jalapeños Popper - Fyldte Jalapeños Med Flødeost, Cheddar Og Bacon Jalapeños Popper - Fyldte Jalapeños Med Flødeost, Cheddar Og Bacon

Jalapeños Popper - Fyldte Jalapeños Med Flødeost, Cheddar Og Bacon
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 2 stemmer

Jalapeños Popper - Fyldte Jalapeños Med Flødeost, Cheddar Og Bacon

Lad dig endelig ikke skræmme af halve friske jalapeños. Læs gerne mine tips til denne opskrift længere oppe, hvor jeg skriver om hvilke jalapeños man skal kigge efter for at få dem som er søde og frugtagtige med kun et lille spark. Vil du helst helt undgå chili, så kan du bruge peberfrugter skåret i kvarte eller snackpeber skåret i halve. 
Ret hapser, Snack
Keyword Jalapeño Poppers
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 12 stk

Ingredienser

Dejen

Ekstra

 • Mel
 • Olie til friture

Sådan gør du

 • Steg bacon sprødt.
 • Halver chilierne på langs og skrab kornene ud. Forsøg så vidt muligt at lade stilken blive på, da det vil gøre det nemmere for dig selv, når de skal i dejen og olien. Kan stilken ikke blive på, så er det selvfølgelig også fint. 
 • Rør flødeost, cheddar og bacon sammen med lidt salt.
 • Fyld chilierne med flødeostmassen og lav en god top med fyldet. Tænk på det som at fyldet erstatter den anden halvdel af jalapeñoen, så meget fyld skal der i. 
 • Varm olien til 180 grader. 
 • Til dejen røres mel, salt og bagepulver sammen og så røres danskvandet i. 
 • Kom lidt mel på en tallerken. 
 • Vend de fyldte chilier i melet, så de er dækket hele vejen rundt. 
 • Tag nu fat i stilken (hvis den stadig  sidder på - ellers så stik evt en kødnål skråt ind i den) og dyp chilien i dejen, så den er dækket.
 • Kom chilien i olien, men vent nogle sekunder med at slippe stilken (eller fjerne kødnålen), så chilien kan få lov at boble lidt op og den vil herved ikke synke til bunds og sætte sig i i friturekurven, når du slipper. 
 • Gentag dette med 1-2 chilier mere. Jeg anbefaler at lave 2-3 ad gangen.
 • De skal have 4-5 minutter i olien og vend dem gerne eller hold dem nede med en hulske. Det er vigtigt at de får varm olie over det hele, så de bliver gode sprøde.
 • Når de er færdige, så kommes de på en tallerken med køkkenrulle.
 • Gentag dette indtil alle chilierne er færdige.
 • Velbekomme. 
Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Jalapeños Popper - Fyldte Jalapeños Med Flødeost, Cheddar Og Bacon Jalapeño Poppers - Fyldte Jalapeños Med Flødeost, Cheddar Og Bacon