Is og andre lækkerier

Is og andre lækkerier

forsidetilebog4

Jeg har i dag en kæmpe nyhed!

Jeg har udgivet min egen e-bog på Saxo og jeg kan slet ikke få armene ned!

Køb min e-bog HER

I “Is og andre lækkerier” finder du 112 af mine ynglings opskrifter på is, gelato, sorbeter, milkshakes og lækkert tilbehør. Du vil blandt andet finde velkendte opskrifter såvel som nye, spændende og anderledes. Uanset om du har ismaskine eller ej, kan du lave et utal af lækre is og kolde drikke.

Bogen er for alle iselskere og til alle, som ønsker god inspiration og opskrifter på lækkert tilbehør.

Det vil gøre mig ovenud lykkelig, hvis du vil købe min e-bog og støtte mit arbejde, så jeg kan blive ved med at lave videoer på YouTube og Facebook og udvikle nye opskrifter til bloggen her 😀

Køb min e-bog HER1 thought on “Is og andre lækkerier”

  • Jeg har købt din dog, den er fyldt med fantastiske opskrifter, og der er jo super flotte billeder til dem alle…? I går lavede jeg din rabarber-is, den blev virkelig lækker, og de brændte mandler har jeg også allerede fået lavet, en super nem og hurtig opskrift, den vil blive brugt igen meget snart. Din bog kan varmt anbefales ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *