Is med knoppers og nutella smager fantastisk og den kræver ingen ismaskine, så alle kan være med. Den er lavet med swirls af nutella og masser af knoppers.

Du kan se mig lave isen på YouTube her.

Is Med Knoppers Og Nutella
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 1 stemme

Is Med Knoppers Og Nutella

Lækker og nem is med knoppers og nutella, som ingen ismaskine kræver.
Ret Is
Køkken Amerikansk, Dansk
Keyword Knoppers, Nutella
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Frysetid 6 timer
Samlet tid 6 timer 10 minutter
Antal 8 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Hak knoppers i tern.
  • Kom nutella i en kop eller skål sammen med 40 ml fløde. Lun i mikroovnen i 15-20 sekunder. Det skal være varmt nok, så det kan røres godt sammen.
  • Pisk de 500 ml fløde til ismassen stiv.
  • Kom kondenseret mælk og vanilje i fløden og pisk det sammen.
  • Nu handler det blot om at bygge isen i lag i en form. Først lidt is, så lidt af nutellaen og swirl det i med en kniv og drys så lidt knoppers over. Herefter mere is, mere nutella og flere stykker knoppers. Sådan fortsætter du indtil is, nutella og knoppers er brugt og din form er fyldt.
  • Isen er nu klar til at komme i fryseren i cirka6- 8 timer.
  • Den er herefter klar til servering.
  • Velbekomme.

Noter

Isen kan holde sig et par måneder på frys.

Is Med Knoppers Og Nutella

Det smarte med denne ismasse med fløde og kondenseret mælk er at du kan smage den til med hvad som helst. Frugtsirup, smeltet chokolade, nødder, slik… lige hvad du har lyst til.

Prøv f.eks. min regnbueslik-is med samme ismasse.

Nutellaen røres med fløde fordi det gør nutellaen mere blød i isen, når den fryses. Bruges nutella i isen uden fløde, så er den meget svær at lave kugler af.

Isen kan holde sig et par måneder på frys.

Is Med Knoppers Og Nutella

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Is Med Knoppers Og Nutella