Foto: TV3

I dette indlæg vil jeg komme nærmere ind på, hvorfor jeg valgte at sende en tilmelding til MasterChef, hvad jeg håber at få ud af at være med og hvad jeg vil bruge pengene på, hvis jeg vinder trofæet og de 100.000 kr.

Hvorfor MasterChef?

Som jeg nævnte lidt om i mit tidligere indlæg om min audition, så er jeg selvstænding madblogger og det betyder at jeg primært arbejder hjemme. Jeg elsker at være madblogger, men det kan også være lidt ensomt til tider. For 4½ år siden flyttede min kæreste og jeg til København fra Jylland, så vi kunne studere på Københavns Universitet. Jeg valgte at læse Ægyptologi, som betød en meget lille klasse, som kun blev mindre og mindre som tiden gik. Vi var kun en lille håndfuld, som blev færdige med vores bachelor.

Jeg havde travlt med skolen i hverdagen og så valgte jeg at bruge alt min fritid på madvideoer. I 2 år lavede jeg en ny video til hver eneste dag og dette betød også, at de fleste weekender blev brugt på madvideoer og ikke meget på det sociale.

Siden jeg blev færdig med min bachelor har jeg brugt min tid på at madblogge og lave madvideoer (dog kun én video om ugen nu), men uden skolen i hverdagen har det givet mig en del mere fritid og overskud. Et overskud til at skabe nye venskaber og bekendtskaber og et overskud til nye oplevelser i livet. Man er jo kun ung én gang!

Derfor var den aller største grund til at jeg sendte en tilmelding til MasterChef et håb for nye fantastiske venskaber med mennesker, som elsker mad mindst lige som meget som jeg selv gør og en oplevelse for livet.

Den anden grund til at jeg tilmeldte mig til MasterChef var mine drømme. Jeg drømmer om at leve af at blogge, skrive kogebøger, lave madvideoer og en dag åbne en isbutik (jeg elsker is!).

Efter jeg blev færdig med min bachelor, så tog jeg beslutningen om at springe ud i det som madblogger og YouTuber og leve af min opsparing og den smule indtjening, som kom fra YouTube. Imens prøvede jeg at vokse bloggen større med flere opskrifter. I marts 2018 fik jeg reklamer på bloggen her og jeg har siden da lige kunnet tjene nok til at betale min del af huslejen og halvdelen af vores madbudget (vi lever for 2000 kr om måneden). Det er ikke mange penge der går ind, men jeg er så taknemmelig for at jeg har denne mulighed for kæmpe for mine drømme om at leve af at madblogge og skrive kogebøger og en dag have sparet så meget op, at jeg kan åbne min drømme isbutik og drive ved siden af madbloggen.

MasterChef vil forhåbentlig kunne hjælpe mig endnu bedre på vej imod disse drømme.

Den tredje grund til at jeg tilmeldte mig til MasterChef er håbet om at lære en masse. Lære en masse af dommerne, lære en masse i køkkenet med stort set alt det udstyr man drømmer om og lære en masse ved at arbejde med ingredienser, som jeg ikke selv har råd til (det er begrænset hvad der er råd til af forskellige sjove ingredienser, når vores madbudget kun er på 2000 kr). Jeg elsker at lave mad og jeg elsker at være kreativ og MasterChef giver de bedste rammer for begge dele.

Den sidste grund til at jeg tilmeldte mig MasterChef er håbet om at vinde. Vinderen får MasterChef trofæet, 100.000 kr og muligheden for et samarbejde med Meny. Alle 3 ting vil kunne ændre mit liv. Titlen som MasterChef 2019 vil måske kunne bringe endnu mere liv til bloggen, samarbejdet med Meny ville være fantastisk, da jeg jo til dagligt udvikler opskrifter, så at kunne få lov til det sammen med så stor en kæde ville være fantastisk! Sidst men ikke mindst så vil de 100.000 kr kunne ændre mit og min kærestes liv. Der skal selvfølgelig betales skat af pengene, men de resterende penge kunne hjælpe os rigtig godt på vej til en udbetaling på en ny lejlighed. Så vil vi endelig kunne komme videre fra vores 32 kvm og starte et nyt liv et større sted, hvor jeg vil kunne have plads til at udfolde mig i et større køkken og plads til mere udstyr. Mere plads vil også kunne give mere overskud og derved give plads til endnu mere kreativitet.

Jeg er en drømmer og drømme er fantastiske at have. Jeg håber, at de en dag vil gå i opfyldelse og jeg håber også, at du kunne lide mit indlæg her og hepper med i MasterChef! På min instagram deler jeg masser af billeder, videoer og stories, så hop gerne ind og følg med der. Sidst men ikke mindst tusind tak, fordi du læser med her på bloggen.