Hjemmelavede Dumplings Med Svinekød Og Forårsløg

Hjemmelavede Dumplings Med Svinekød Og Forårsløg

Jeg elsker dumplings og hjemmelavede dumplings skal man endelig ikke undervurdere! De her er fyldt med et lækker mix af svinekød og andre herligheder. De er nemme at lave og der er tilmed en video til, som viser hvordan jeg laver disse lækre dumplings.

Dumplings er ikke noget jeg laver specielt tit… men det burde jeg egentlig gøre. De smager fantastisk og tager vitterligt ikke særlig lang tid at lave. Min kæreste elsker dem! Denne opskrift her har han godkendt.

Dumplings kan laves og foldes på flere måder. De her steger jeg i bunden og så dampes de herefter i en almindelig sautépande med låg. De kan også laves i en gryde. Jeg har som sagt ikke lavet mange dumplings i mit liv og derfor er mine folde evner også efter det. Men jeg viser selvfølgelig hvordan jeg folder dem i min video på YouTube, hvor jeg viser hvordan jeg laver disse dumplings. Se min video lige HER.

Dumplings kan nydes til frokost eller aftensmad sammen med andre små retter eller en god salat. Du kan f.eks. finde alle mine opskrifter med nudler lige HER. Nudelretter vil gå godt sammen med disse små hapsere.

Tips til disse dumplings

I stedet for svinekød, så kan du bruge hakket oksekød eller kylling i stedet for. Det er blot vigtigt at du husker der gerne skal være lidt fedt i kødet for at gøre disse dumplings lækre og saftige.

Hjemmelavede Dumplings Med Svinekød Og Forårsløg Hjemmelavede Dumplings Med Svinekød Og Forårsløg Hjemmelavede Dumplings Med Svinekød Og Forårsløg

Hvis du ønsker at se mig lave disse lækre basser, så kan du se min video på YouTube lige HER.

Hjemmelavede Dumplings Med Svinekød Og Forårsløg
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Hjemmelavede Dumplings Med Svinekød Og Forårsløg

Ret Aftensmad, Dumplings, Frokost
Køkken Kinesisk
Keyword Dumplings, Svinekød
Forb. tid 1 time
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 1 time 5 minutter
Antal 40 stk

Ingredienser

Til servering

Sådan gør du

 • Hak forårsløg og hvidløg.
 • Kom svinekød og salt i en foodprocessor og kør i 1 minut eller indtil kødet er kørt lidt sejt.
 • Tilføj så æg, forårsløg, hvidløg, farin og soya og kør, indtil det er blandet godt.
 • Skær 1 cm af alle hjørnerne af wontonpladerne (se evt min video)
 • Tag en lille skål og kom lidt koldt vand i - vandet skal bruges til at lukke kanten.
 • Kom 1 lille spsk fyld i midten af en wontonplade og kom en lille smule vand hele vejen rundt langs kanten af wontonpladen. Du må ikke komme for meget vand på.
 • Nu skal den bare lukkes og evt foldes, hvis du ønsker et mønster (se min video her).
 • Gentag dette, indtil du har 40 lækre dumplings. Tryk dem alle lidt, så de kan stå selv.
 • Du skal nu bruge en sautépande med låg eller en gryde med låg.
 • Kom olie på panden og steg halvdelen af dine dumplings, indtil bunden er gylden.
 • Skru nu ned for varmen til middel og tilføj cirka 1 dl vand og kom låg på.
 • Vandet skaber nu damp og de skal dampe i cirka 2-3 minutter.
 • Herefter tages de af panden (hvis de klisterer til panden, så kan du bruge en spatal til at løsne dem. Du må endelig ikke rykke dem af, så ødelægges de).
 • Gentag det en gang til med de sidste dumplings.
 • De er nu klar til servering med lidt chiliolie rørt med soya.
 • Velbekomme.

Noter

Wontonplader købes i asiatiske forretninger på frost.
1 spsk thin boy soya sauce og kan du kun få kikkoman, så skal du kun bruge 1 tsk soyasauce. 
 
Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Hjemmelavede Dumplings Med Svinekød Og Forårsløg Hjemmelavede Dumplings Med Svinekød Og Forårsløg Hjemmelavede Dumplings Med Svinekød Og ForårsløgSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *