Fudgy chokolade og mandel toffee kage er stort hit. Det er en skøn dessert og den er rigtig nem at lave. Server den med lidt is på toppen og evt noget hjemmelavet chokoladesirup! Og nu det er så fantastisk vejr og der er danske jordbær, så server gerne friske bær til.

Chokolade er en af de ting, som jeg virkelig ikke kan holde mig fra. Jeg ELSKER chokolade! Jeg hører også til den gruppe, som synes at chips og chokolade går fantastisk godt sammen. Har du prøvet mine chokolade trøfler med saltede chips? Det burde du! Ja, måske lyder kombinationen ikke lækker, men jeg lover dig at de smager himmelsk! Som i virkelig HIMMELSK!

Min opskrift på chokoladesirup finder du her

Tips til fudgy chokolade og mandel toffee kage:

Den er rigtig lækker med is ovenpå og evt. hjemmelavet chokoladesauce.

Den kan nydes både varm og kold – serveres den kold vil den være endnu mere fudgy/konfektagtig i konsistens.

Fudgy Chokolade Og Mandel Toffee Kage
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Fudgy Chokolade Og Mandel Toffee Kage

Lækker fudgy chokoladekage med næsten ingen mel.
Ret Kage
Køkken Dansk
Keyword Chokolade
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet tid 45 minutter
Antal 8 personer

Ingredienser

Sådan gør du

 • Tænd ovnen på 160 grader varmluft og gør en springform klar med bagepapir.
 • Pisk sukker og smør sammen.
 • Så kommes æg i og der piskes igen.
 • Bland den smeltede chokolade i.
 • Rør mel og salt i.
 • Sidst men ikke mindst, så skal de hakkede mandler blandes i.
  Du kan ikke tjekke kagen med en tandstik eller kniv, da konsistensen skal være fudgy/toffee agtig, så den skal være blød. Den skal dog være fast nok til at man kan skære et stykke ?
  Lad den køle i 30-60 minutter.
  Den kan serveres lun eller stilles i køleskabet og serveres senere – den kan også fryses.
  Server gerne med is, chokoladesirup og friske bær.
  Velbekomme
 • Kom dejen i springformen og bag kagen i ovnen i 20-25 minutter.
 • Du kan ikke tjekke kagen med en tandstik eller kniv, da konsistensen skal være fudgy/toffee agtig, så den skal være blød. Den skal dog være fast nok til at man kan skære et stykke. Den vil også sætte sig lidt mere, når den køler.
 • Lad den køle i 30-60 minutter.
 • Den kan serveres lun eller stilles i køleskabet og serveres senere – den kan også fryses.
 • Server med is og friske bær.
 • Velbekomme.

Noter

Serveres kagen kold vil konsistensen være meget fudgy og konfektagtig. 
Kagen er lækker med is, chokoladesauce og bær til.

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg har også en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde :-).