Forårsruller Med Confiteret And – Sprøde Forårsruller Med And

Forårsruller Med Confiteret And – Sprøde Forårsruller Med And

Forårsruller med confiteret and. De her sprøde forårsruller med confiteret and smager fantastisk og er så nemme at lave! I går lavede jeg kartoffelkroketter med confiteret and, så i dag får I opskriften på nemme forårsruller med and.

Jeg elsker forårsruller! Og jeg har flere gange fået dem med confiteret and, når jeg har spist i Kødbyen og jeg elsker dem! Så jeg måtte selv i gang herhjemme, da der pludselig var confiteret and på tilbud og man skal altså ikke undervurdere and på dåse. Det smager himmelsk!

Vil du prøve mine kartoffelkroketter med confiteret and så kan du finde min opskrift på dem lige HER.

Jeg kan jo ikke komme udenom at jeg elsker forårsruller og det betyder altså også, at jeg har flere opskrifter på bloggen! Så dem finder du lige HER. Psst, der er også forårsruller som chili cheese tops!

Har du gemt andefedtet, så kan du lave disse lækre sprøde kartofler.

Tips til disse forårsruller

Hvis du ville ønsker ren andekød i forårsruller, så kan du nemt tilføje gulerødder, kål, glasnudler og andre lækre ting sammen med andekødet. Så anbefaler jeg, at du blander det med lidt soya og oyster sauce.

Forårsrullerne kan nemt laves, fryses og friteres senere.

Forårsruller Med Confiteret And - Sprøde Forårsruller Med And Forårsruller Med Confiteret And - Sprøde Forårsruller Med And Forårsruller Med Confiteret And - Sprøde Forårsruller Med And

Forårsruller Med Confiteret And - Sprøde Forårsruller Med And
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 3 stemmer

Forårsruller Med Confiteret And - Sprøde Forårsruller Med And

Super sprøde forårsruller med confiteret and. 
Ret Forårsruller, Snack
Køkken Kinesisk
Keyword And, Confiteret And, Forårsruller
Forb. tid 40 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 45 minutter
Antal 10 stk

Ingredienser

Dip

Sådan gør du

 • Hvis du bruger en dåse confiteret and som jeg, så skal du først komme dåsen i letkogende vand i 10 minutter, så fedtet smelter og det er til at få andelårene op ad dåsen uden fedtet hænger ved. 
 • Åben så dåsen, men pas på fedtet. Det kan godt komme ud pga trykket. Du kan vælge at bruge kødet nu, men jeg valgte at give andelårerne 15 min ved 180 grader varmluft og pillede herefter kødet fra benene og rykkede kødet i mindre stykker. 
 • Husk at gemme fedtet i en beholder i køleskabet (det kan f.eks. bruges til disse sprøde kartofler). 
 • Jeg tog cirka 225 gram af andekødet til denne opskrift og smag på kødet om det mangler lidt salt, hvis det gør så giv det lidt. 
 • Fordel kødet i 10 små portioner.
 • Kom en portion kød langs det ene hjørne af en plade forårsrulledej og rul kødet stramt ind. Når du har rullet 2 gange, så foldes siderne ind, det sidste stykke dej pensles med æg og så rulles den færdig. 
 • Ægget fungrer som lim.
 • Varm olien til 180 grader (der skal være nok olie til at rullerne kan blive dækket).
 • Imens olien varmer, så laves dippen. 
 • Hak løg og purløg, og rør det med creme fraiche og mayonnaise. 
 • Smag dippen til med salt og peber.
 • Kom vand i, indtil ønsket konsistens. 
 • Fritér rullerne, indtil de er gyldne, og lad dem så dryppe af.
 • Server de sprøde forårsruller med det samme med dippen til.
 • Velbekomme. 

Noter

Jeg brugte en dåse confiteret and på 1240 g. Den indeholder cirka 400-450 g and efter fedt og ben er sorteret fra. Jeg brugte 225 gram and i denne opskrifter og det sidste kød blev brugt til disse kartoffelkroketter med and. 
Husk at gemme fedtet, da det kan bruges til disse lækre sprøde kartofler.
Hvis du bruger store plader forårsruller, så kan du nemt skære dem til før du bruger dem, så forårsrullerne bliver mindre.

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Forårsruller Med Confiteret And - Sprøde Forårsruller Med And Forårsruller Med Confiteret And - Sprøde Forårsruller Med And



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *