Jeg elsker forårsruller! Og jeg har flere gange fået dem med confiteret and, når jeg har spist i Kødbyen og jeg elsker dem! Så jeg måtte selv i gang herhjemme, da der pludselig var confiteret and på tilbud og man skal altså ikke undervurdere and på dåse. Det smager himmelsk!

Vil du prøve mine kartoffelkroketter med confiteret and så kan du finde min opskrift på dem lige HER.

Har du gemt andefedtet, så kan du lave disse lækre sprøde kartofler.

Opskrift på forårsruller med and

Forårsruller Med Confiteret And - Sprøde Forårsruller Med And
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 6 stemmer

Forårsruller Med Confiteret And – Sprøde Forårsruller Med And

Super sprøde forårsruller med confiteret and. 
Ret Forårsruller, Snack
Køkken Kinesisk
Keyword And, Confiteret And, Forårsruller
Forb. tid 45 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 1 time
Antal 15 stk

Ingredienser

Sådan gør du

  • Hvis du bruger en dåse confiteret and som jeg, så skal du først komme dåsen i letkogende vand i 10 minutter, så fedtet smelter og det er til at få andelårene op ad dåsen uden fedtet hænger ved. 
  • Åben så dåsen, men pas på fedtet. Det kan godt komme ud pga trykket. Du kan vælge at bruge kødet nu, men jeg valgte at give andelårerne 15 min ved 200 grader varmluft og pillede herefter kødet fra benene og rykkede kødet i mindre stykker. 
  • Husk at gemme fedtet i en beholder i køleskabet (det kan f.eks. bruges til disse sprøde kartofler). 
  • Riv gulerødderne og hak forårsløgene.
  • Rør det pillede kød med gulerødder, forårløg, maggi og farin og smag mikset til.
  • Kom en portion af mikset langs det ene hjørne af en plade forårsrulledej og rul kødet stramt ind. Når du har rullet 2 gange, så foldes siderne ind, det sidste stykke dej pensles med æg og så rulles den færdig. Se evt. video længere nede, som viser hele processen.
  • Varm olien til 180 grader (der skal være nok olie til at rullerne kan blive dækket).
  • Fritér rullerne 3-5 ad gangen (jeg havde gang i cirka 1 liter olie), indtil de er gyldne, og lad dem så dryppe af på køkkenrulle.
  • Server de sprøde forårsruller med det samme, så de er varme og lækre.
  • Velbekomme. 

Noter

Jeg brugte en dåse confiteret and på 1240 g. Den indeholder cirka 400-450 g and efter fedt og ben er sorteret fra. 
Husk at gemme fedtet, da det kan bruges til disse lækre sprøde kartofler.
Hvis du bruger store plader forårsruller, så kan du nemt skære dem til før du bruger dem, så forårsrullerne bliver mindre.

Tips

Forårsruller kan også rulles og så fryses ned (gerne med bagepapir i mellem) og så friteres på et andet tidspunkt, så der kan nemt forberedes mange i forvejen.

Du kan også tilføje f.eks. spidskål eller hvidkøl, hvis der ønskes endnu mere grønt i dem – så giver opskriften blot endnu flere forårsuller.

Sådan laves forårsruller med and

Forårsruller Med Confiteret And - Sprøde Forårsruller Med And

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest.