Herlig fetacreme med ristede pinjekerner, persille, hvidløg og creme fraiche. En fetacreme som er god som dip til grøntsager både rå og bagte, ristet brød, chips og kød. Fetacremen vil også være fantastisk på en salat.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg elsker feta og fetacreme. Det er så nemt at lave og du kan lave fantastiske dips med feta! Det her er en af mine nye yndligs versioner. Jeg er helt vild med den smag, som de ristede pinjekerner giver!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Find andre lækre opskrifter på dip, saucer og dyppelse min blog lige HER.

Fetacreme Med Pinjekerner Og Persille - Lækker Dip Fetacreme Med Pinjekerner Og Persille - Lækker Dip

Fetacreme Med Pinjekerner Og Persille - Lækker Dip
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Fetacreme Med Pinjekerner Og Persille - Lækker Dip

Herlig dip med ristede pinjekerner, feta og persille. Den smager fantastisk til ovnbagte grøntsager. I dag serverer jeg med hasselback nye kartofler og snack gulerødder med timian. Cremen/dippen kan holde sig 3-4 dage i køleskabet. Selve dippen tager kun 15 minutter at lave, men tiden på gulerødder og kartofler er regnet med i opskriften. 
Ret Dip
Keyword Dip
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Samlet tid 55 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Fetacreme

Gulerødder og kartofler

Sådan gør du

Gulerødder og kartofler

 • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
 • Skyl gulerødderne og kom dem i en pose med olie, salt og timian og ryst godt.
 • Kom dem på den ene halvdel af en bageplade med bagepapir.
 • Skyl kartoflerne og skær riller i kartoflerne og kom dem i en pose med olie og salt og ryst posen godt.
 • Kom dem på den anden halvdel af bagepladen med rillerne op ad. 
 • Hele pladen skal nu 35-40 minutter i ovnen. 

Fetacreme

 • I mens de bager så laves cremen.
 • Rist pinjekernerne på en tør pande, indtil de er gyldne. 
 • Kom pinjekerner, feta, creme fraiche, hvidløg og persille i en minihakker og kør, indtil du har en lækker creme. Jeg kan dog godt lide, at man kan ane pinjekernerne. Smag til med salt og peber. 

Server og nyd grøntsagerne til dippen - velbekomme

  Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

  Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

  Jeg er også at finde på Instagram 🙂

  Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge med lige her 🙂

  Fetacreme Med Pinjekerner Og Persille - Lækker Dip Fetacreme Med Pinjekerner Og Persille - Lækker Dip