Hvem elsker ikke feta? Og hvem elsker ikke frisk salsa på ristet brød? En herlig og nem ret til tapasbordet eller tilbehør til aftensmaden eller frokosten. Det smager skønt på lidt ristet brød.

Jeg elsker feta… det kan jeg lige så godt indrømme. Når jeg laver salat med feta, så kan jeg godt finde på at skære en tyk skive af blokken og lægge til den ene side, som jeg kan snacke af i mens jeg laver salaten. Jeg elsker bare feta!

Jeg har masser af andre opskrifter med feta på bloggen – dem finder du lige HER. Jeg kan bestemt anbefale mine bløde osteboller, græsk farsbrøds hapsere og kartofler med fetacreme. Jeg vil sådan set gerne anbefale alle opskrifterne med feta, men jeg vil specielt anbefale disse tre!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Feta I Marinade Af Frisk Salsa Og Olie - Lækkert Tilbehør Til Brød Feta I Marinade Af Frisk Salsa Og Olie - Lækkert Tilbehør Til Brød

Kom en kniv og en ske i skålen, når den stilles på bordet. Så kan man nemt skære et stykke til lidt brød og tage noget af salsaen og olien ovenpå.

Feta I Marinade Af Frisk Salsa Og Olie - Lækkert Tilbehør Til Brød

Feta I Marinade Af Frisk Salsa Og Olie - Lækkert Tilbehør Til Brød
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Feta I Marinade Af Frisk Salsa Og Olie - Lækkert Tilbehør Til Brød

En herlig og lækker ret. Den kan serveres med den samme, men det har bestemt også godt af at trække i køleskabet i et par timer eller indtil dagen efter. 
Ret Snack, Tapas
Keyword Feta
Forb. tid 10 minutter
Samlet tid 10 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Bland tomat, rødløg, basilikum, citron og olie sammen.
  • Smag det til med salt og peber. 
  • Kom fetaskiven i en dyb tallerken og kom tomatblandingen ovenpå.
  • Rist lidt brød til og så er det klar til servering.
  • Velbekomme. 
Sociale Medier:

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge med lige her 🙂

Feta I Marinade Af Frisk Salsa Og Olie - Lækkert Tilbehør Til Brød Feta I Marinade Af Frisk Salsa Og Olie - Lækkert Tilbehør Til Brød