Jeg elsker snickers og jeg elsker is! Så hvorfor ikke kombinere de to ting og lave en lækker snickers parfait is? Opskriften kræver ikke ismaskine, så alle kan være med!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Vil du prøve andre opskrifter på parfait is? Jeg har både opskrift på københavnerstang, en lækker daim islagkage med parfait is, Toms skildpadde parfait og mange flere opskifter lige HER.

Det gode ved denne her opskrift på is er som sagt at den ikke kræver ismaskine og den er så cremet og lækker. En nem is, som kan forberedes flere uger i forvejen, så det er nemt, når gæsterne kommer.

Den Bedste Is - Snickers Parfait Med Snickers Og Saltede Peanuts Den Bedste Is - Snickers Parfait Med Snickers Og Saltede Peanuts

Den Bedste Is - Snickers Parfait Med Snickers Og Saltede Peanuts
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Den Bedste Is - Snickers Parfait Med Snickers Og Saltede Peanuts

Har du ingen ismaskine, så er denne opskrift helt perfekt! Parfait is kræver nemlig ingen maskine. 
Ret Dessert
Keyword Snickers is
Forb. tid 15 minutter
Frysetid 8 timer
Antal 8 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Pisk fløde stift.
  • Pisk æggeblommer med sukker, indtil massen bliver tyk og næsten hvid.
  • Pisk fløde, æggemassen og den smeltede chokolade sammen.
  • Rør peanuts og snickers stykkerne i.
  • Beklæd en rugbrødsform med husholdningsfilm og kom ismassen i. 
  • Frys i 8 timer eller indtil isen har sat sig. 
  • Vend så isen ud af formen og tag filmen af. Den er nu klar til servering. 
  • Velbekomme.

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge med lige her 🙂

Den Bedste Is - Snickers Parfait Med Snickers Og Saltede Peanuts Den Bedste Is - Snickers Parfait Med Snickers Og Saltede Peanuts