De nemmeste flødekartofler og der er både ost og bacon i saucen! Det er en ret for hele familien og du skal ikke bruge andet end 10 minutter af din egen tid på at lave dem.

Jeg elsker, at disse flødekartofler er så nemme at lave uden at gå på kompromis med smagen. Du kan sagtens lave den med friske bagekartofler i stedet for og snitte dem i tynde skiver, så tager de bare lidt længere tid at lave.

Kan du ikke få nok af flødekartofler, så har jeg lavet mange flere versioner her på bloggen og du kan finde dem alle sammen lige HER. Der er blandt andet flødekartofler med sprød top, andre lavet med søde kartofler en en version med karrysauce!

Søger du andre opskrifter med kartofler, så kan du finde alle mine opskrifter HER.

Tips til de nemmeste flødekartofler

Disse flødekartofler er nemme, fordi du ikke skal bruge tid på at skære kartofler i skiver, da der bruges kartofler fra frost.

Du kan dog sagtens bruge helt almindelige bagekartofler. Så skære du dem blot i skiver og følger opskriften her alligevel. Det giver nogle lækre bacon flødekartofler uanset hvad du vælger at bruge.

Kartofler med bacon og ost De Nemmeste Flødekartofler Med Bacon - Opskrift På Flødekartofler Kartofler med bacon og ost De Nemmeste Flødekartofler Med Bacon - Opskrift På Flødekartofler

De Nemmeste Flødekartofler Med Bacon - Opskrift På Flødekartofler
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 4 stemmer

De Nemmeste Flødekartofler Med Bacon - Opskrift På Flødekartofler

Disse flødekartofler smager fantastisk også selvom de er lavet med frost kartofler. Det gør det hele meget nemmere og de smager stadig skønt. 
Ret Flødekartofler
Køkken Dansk
Keyword Bacon, Fløde, Ost
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 1 time 10 minutter
Samlet tid 1 time 20 minutter
Antal 8 personer

Ingredienser

Sådan gør du

 • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
 • Skær bacon i mindre stykker og steg på en tør pande. Når baconen er færdig, så skal den dryppe af på noget køkkenrulle. 
 • I mellemtiden smeltes smør i en gryde og herefter røres mel og bouillonterninger i. 
 • Tilføj mælken lidt ad gangen. 
 • Når alt mælken er tilføjet, så kommes fløden i og rør i det hele regelmæssigt. 
 • Når saucen begynder at tykne, så tilføjes timian og cheddar. 
 • Så snart osten er smeltet, så smages saucen til med godt med salt og peber. 
 • Tag saucen af varmen, og rør den færdige bacon i. 
 • Kom alle kartofler i et stort fad og hæld saucen over. 
 • De skal nu bage i 70 minutter eller, indtil kartoflerne er færdige og flødekartoflerne har fået en god farve på toppen. 
 • Server med persille på toppen. 
 • Velbekomme. 

Noter

Du kan nemt lave flødekartoflerne med friske bagekartofler skåret i skiver og lave helt almindelige lækre flødekartofler.

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

De Nemmeste Flødekartofler Med Bacon - Opskrift På Flødekartofler De Nemmeste Flødekartofler Med Bacon - Opskrift På Flødekartofler De Nemmeste Flødekartofler Med Bacon - Opskrift På Flødekartofler