Virkelig cremet pastaret med syltede hvidløg, stegt champignon og rød pesto. Den tager ingen tid at lave og smager herligt. Du kan altid tilføje flere grøntsager og/eller kød i retten.

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Jeg har altid elsket syltet hvidløg. Jeg smagte det første gang i folkeskolen i kantinens salatbar. Først troede jeg ikke at det var med vilje, at man kunne få så store stykker hvidløg i sin salat. Men jeg tog en bid og det smagte jo fantastisk! Vi får det desværre kun et par gange om året, fordi vi ikke vil gå rundt med hvidløgsånde konstant. Meeeen når vi så endelig spiser dem, så spiser vi også bare mange! Så denne pastaret er bare perfekt med et helt glas syltet hvidløg. Virkelig mums!

Tips til denne pastaret:

Du kan selvfølgelig vælge at bruge en mindre mængde hvidløg og hakke dem finere end blot et par gange. Jeg elsker bare de store stykker hvidløg. Hvis du vil tilføje flere grøntsager til pastaretten, så vil jeg anbefale gulerødder, peberfrugt, spidskål og hvad du ellers har lyst til. Stegt kylling eller skinkestrimler vil også være lækkert i retten.

 

Cremet Pastaret Med Champignon, Rød Pesto Og Syltede Hvidløg

Andre lækre retter med pasta:

Jeg elsker pasta! Man kan lave så mange nemme og lækre retter med pasta, som ingen tid tager at lave. Du kan finde alle mine opskrifter på retter med pasta lige HER.

Cremet Pastaret Med Champignon, Rød Pesto Og Syltede Hvidløg

Cremet Pastaret Med Champignon, Rød Pesto Og Syltede Hvidløg
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 1 stemme

Cremet Pastaret Med Champignon, Rød Pesto Og Syltede Hvidløg

Jeg elsker syltede hvidløg. De smager fantastisk sammen med pasta, pesto og creme fraiche, så lad os komme i gang! Der er til 6 personer i denne opskrift, da jeg ser retten som tilbehør til en lækker salat og evt noget kød. 
Ret Aftensmad
Keyword Pastaret
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 6 Personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter pakkens anvisning.
  • I mens kommes lidt olie på en pande og champignon steges med løg, salt og peber. 
  • Når champignonerne er reduceret i størrelse og løgene er bløde, så hæld saften fra og kom champignon og løg i en stor skål
  • Kom den kogte pasta i skålen.
  • Tag hvidløgene op af glasset og hak dem et par gange. Kom dem så i skålen.
  • Tilføje rød pesto og creme fraiche og smag til med salt. 
  • Server med persille på toppen. 
  • Velbekomme. 

Noter

Der kan sagtens tilføjes flere grøntsager og evt. skinke eller kylling i retten. 
Sociale Medier:

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge med lige her 🙂

Cremet Pastaret Med Champignon, Rød Pesto Og Syltede Hvidløg Cremet Pastaret Med Champignon, Rød Pesto Og Syltede Hvidløg