En cremet hjemmelavet is uden ismaskine med crüsli! Den smager himmelsk og tager ikke mere end 10 minutter at bikse sammen. Det værste er ventetiden i fryseren! Det er en is som selv gæsterne vil elske. Du bestemmer helt selv hvad du vil toppe isen med. Det kan være den nemme løsning med mere crüsli, det kan også være smeltet chokolade eller måske chokoladesirup eller frisk frugt. Det er helt op til dig.

Hvem elsker ikke crüsli? For mig vækker det minder tilbage om barndommen. Min bror og jeg fik det på ymer og min mor fiskede altid to store stykker chokolade op til os hver, som vi måtte spise uden at komme det på ymer. Det er bare dejlige minder. Crüsli er som vi nok alle ved proppet med sukker (jeg elsker sukker, så for mig gør det intet), men det gør at det er super godt egnet til dessert. Har I nogensinde spist det ovenpå is? Det smager så godt! Så jeg kom på at lave en is med crüsli og oh boy! Det vækker minder tilbage og så smager isen bare fantastisk. Det er en parfait, så isen behøver altså ingen ismaskine, så alle kan være med.

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Vil du prøve andre is, som ikke kræver ismaskine, så kan du finde mine andre opskrifter på parfait lige HER. Der er blandt andet skildpaddeis, københavnstang, daimislagkage og tobleroneis.

Cremet Is Uden Ismaskine - Parfait Med Crüsli - En Is For Hele Familien Cremet Is Uden Ismaskine - Parfait Med Crüsli - En Is For Hele Familien Cremet Is Uden Ismaskine - Parfait Med Crüsli - En Is For Hele Familien

Cremet Is Uden Ismaskine - Parfait Med Crüsli - En Is For Hele Familien
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Cremet Is Uden Ismaskine - Parfait Med Crüsli - En Is For Hele Familien

Crüsli er ikke kun til morgenmad! Det smager fantastisk ovenpå i og ja også indeni! 
Ret Dessert
Keyword Is
Forb. tid 10 minutter
Frysning 8 timer
Samlet tid 8 timer 10 minutter
Antal 8 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Pisk fløde stift.
  • Pisk æggeblommer og sukker sammen til en æggesnaps.
  • Pisk fløde og æggesnapsen sammen.
  • Fold crüsli i.
  • Kom husholdningsfilm i en rugbrødsform og kom ismassen i.
  • Stil formen i fryseren i 8 timer eller indtil den har sat sig. 
  • Vend isen ud af formen og tag filmen af. 
  • Server med crüsli på toppen. 
  • Velbekomme. 

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge med lige her 🙂

Cremet Is Uden Ismaskine - Parfait Med Crüsli - En Is For Hele Familien Cremet Is Uden Ismaskine - Parfait Med Crüsli - En Is For Hele Familien