Stegte nudler er altid rigtig lækkert og jeg elsker virkelig chow mein. Simpelt, nemt og lækkert. Det er stegte nudler for hele familien. Du kan altid komme andre slags grøntsager i end dem jeg bruger. Server evt med stegt kylling til.

Nudler er lækre, det er billigt at bruge i køkkenet og du kan bruge det til så meget forskelligt! Så det er bare win-win! Jeg elsker bare nudler!

Jeg kan vel ikke være den eneste, som elsker at bruge nudler i køkkenet? Jeg burde faktisk bruge nudler noget oftere. Du kan finde alle mine retter med nudler lige HER.

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Chow Mein - Stegte Nudler Chow Mein - Stegte Nudler

Udskriv Pin Opskriften
5 fra 1 stemme

Chow Mein - Lækre Stegte Nudler Med Grøntsager

Nemme og lækre stegte nudler med grøntsager. Et nemt måltid, som alle vil elske. 
Ret Aftensmad
Keyword Stegte nudler
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kog nudlerne efter pakkens anvisning, men giv dem 1 minut mindre - de må endelig ikke koge for meget. Skyl dem herefter under koldt vand, så de ikke koger videre i sien.
  • Kom peberfrugt, løg, forårsløg, hvidløg og kål på en stor pande med lidt olie og steg det hele godt.
  • Når peberfrugt strimlerne begynder at blive lidt bløde, så tilføjes farin, soya, oystersauce og vand.
  • Lad det komme op og boble og rør det godt sammen.
  • Kom nu sesam og nudler i og giv det nogle minutter.
  • Retten er nu klar til servering.
  • Velbekomme. 

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge med lige her 🙂

Chow Mein - Stegte Nudler