Jeg elsker chili cheese tops! De her chili cheese forårsruller er endnu nemmere at lave end chili cheese tops og så smager de bare fantastisk!

Man kan jo proppe hvad som helst i en forårsrulle og jeg valgte at give den los med en chili cheese top forårsrulle og de smager herligt! De tager ikke lang tid at lave og de er faktisk meget nemmere at lave end almindelige chili cheese tops.

20 stk

Du skal bruge:
400 gram cheddar fra blok
Frisk jalapeños
1 letpisket æg
Forårsrulledej

Olie til frituren

Tips til disse chili cheese tops forårsruller

Skal de være mere børnevenlige, så brug en grøn peberfrugt og hak i små stykker til børnene og brug chili til de voksne.

De kan laves færdige (også stegt i olie) dagen før og så lunes i ovnen ved 180 grader varmluft, indtil de er sprøde igen.

Du kan se mig lave dem på video lige HER

Sådan laves de:

Skær cheddarosten i 20 lange stykker (se evt. video)

Hak de friske jalapeños i mindre stykker (du bestemmer selv hvor mange du vil bruge) og skrab kornene ud.

Kom ost og jalapeños stykker på et stykke forårsrulledej i det ene hjørne og rul den til en forårsrulle imod modsatte hjørne og fold enderne ind. Inden den er rullet helt, så pensles det modsatte hjørne med æg – dette vil fungere som lim. Det er vigtigt at de rulles stramt ellers vil de åbne i olien.

Lav alle de forårsruller, som du ønsker at lave.

Varm olien til 180 grader.

Forårsrullerne skal nu have cirka 2-4 minutter i olien eller indtil gyldne (jeg anbefaler at fritere 4-6 forårsruller ad gangen).

Server dem varme – men pas på ikke at brænde tungen 😉

Velbekomme.

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde :-).