Det her er min kærestes yndlingsopskrift på butterdejsstang. Den smager fantastisk med pulled kylling, pikantost og spinat. Den pulled kylling er krydret, men opskriften kan selvfølgelig også laves med stegt kyllingebryst.

Hvis du mangler andre lækre opskrifter med kylling, så kan du finde alle mine opskrifter lige HER. Prøv f.eks. min opskrift på rigtig indbagt kylling, som smager endnu bedre end kinesisk take away! Eller måske en af kyllingesalaterne?

Jeg kan ikke få nok af butterdej… men det ved I vidst godt. Jeg elsker at bruge det i køkkenet og en af mine favorit retter med butterdej er en lækker butterdejsstang. En butterdejsstang kan fyldes med forskellige ingredienser, men dette mix af kylling, flødeost og spinat er min kærestes yndlings.

Tips til denne butterdejsstang

I stedet for pikantost, så kan du bruge neutral flødeost eller hvidløgsflødeost. Hvis du bruger neutral flødeost, så anbefaler jeg at drysse lidt salt og peber over før du kommer det andet fyld på.

Du kan udskifte kylling med oksekød eller skinkestrimler.

Jeg bruger min opskrift på pulled kylling, som du finder lige HER. Hvis du ikke ønsker at bruge den, så kan du stege noget kyllingebryst eller bage kyllingeoverlår i ovnen og bruge i stedet for.

Butterdejsstang Med Kylling, Pikantost Og Spinat Butterdejsstang Med Kylling, Pikantost Og Spinat Butterdejsstang Med Kylling, Pikantost Og Spinat

Butterdejsstang Med Kylling, Pikantost Og Spinat
Udskriv Pin Opskriften
4 fra 4 stemmer

Butterdejsstang Med Kylling, Pikantost Og Spinat

Det her er min kæreste yndlingsopskrift på butterdejsstang! Jeg har lavet den med min opskrift på pulled kylling, men du kan sagtens stege noget kyllingebryst og skære i mindre stykker og bruge i stedet for. 
Ret Aftensmad, Butterdejsstang, Frokost
Keyword Butterdej, Flødeost, Indbagt Kylling
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 40 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

 • Tænd ovnen på 180 grader varmluft. 
 • Hak løget.
 • Kom lidt olie på en pande og steg løg i et par minutter og tilføj så spinatbladene og steg i 1-2 minutter mere. 
 • Kom butterdejspladen på en bageplade og fordel flødeosten ud på halvdelen af butterdejspladen, men lad 1cm af kanten være fri.
 • Fordel kylling, spinat og løg ovenpå.
 • Drys med lidt salt og peber.
 • Fold den anden halvdel af butterdejspladen over og luk den hele vejen rundt med en gaffel.
 • Pensel stangen med letpisket æg
 • Butterdejsstangen skal nu bage i cirka 30 minutter eller indtil flot gylden. 
 • Lad den køle i 30 minutter før den skæres og serveres.
 • Velbekomme. 

Noter

Denne butterdejsstang er frysevenlig! Den kan også nydes kold.
Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Butterdejsstang Med Kylling, Pikantost Og Spinat Butterdejsstang Med Kylling, Pikantost Og Spinat